Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Berbec

Dacă datorezi bani, tot ceea ce câștigi azi se va duce în buzunarul altora. Pe de o parte, va fi o zi tensionată, dar pe de altă parte, poate fi o zi bună pentru că scapi de datoriile mari.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Taur

Luna traversează acum zodia ta și poate amplifica unele probleme de sănătate, durerile de dinți sau durerile de coloană. Încearcă să ajungi cât mai repede la un stomatolog, dacă ai probleme cu dantura.

Horoscop 15 septembrie – zodia Gemeni

Ziua de 15, aflată sub semnul norocos al numărului 6 (1+5) poate fi o zi bună pentru zodia ta. Se pare că vei avea șansa să rezolvi o problemă de cuplu și să îți ajuți soțul care este mai dezorganizat.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Rac

Vei avea mult de lucru, iar astrele te avertizează asupra unor probleme care se vor complica pe parcurs. Azi nu prea ai șanse pentru a le rezolva, dar vei găsi oamenii care pot veni cu soluții mai bune mâine.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Leu

Ești tentată să mergi joia la cumpărături. Încearcă doar să nu cheltuieşti sume prea mari de bani, pentru că nu le vei recupera curând. Azi trebuie să fie o zi în care aduni banii, nu să îi risipești!

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Fecioară

Azi vei avea o zi bună, în care veștile vor fi despre comisioane și recompense bine meritate. Se pare că primești salariul și un bonus sau recuperezi o datorie de la niște prieteni de familie.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Balanță

Fii deschis cu cei din jur, dar fereşte-te să fii tu cea care arată cu degetul când colegii sau șefii greșesc. Poate că timpul va găsi o soluţie mai bună, iar tot ceea ce trebuie să faci este să amâni discuţiile.

Horoscop 15 septembrie – zodia Scorpion

Banii pe care îi câștigi azi nu vor pica din cer! Dar pentru un profit bun, concentrează-te asupra afacerilor sau soluțiilor bune pe care le-ai mai aplicat și au funcționat fără greșeală.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Săgetător

Sunt șanse foarte mari să primești o veste surprinzătoare după amiază și să fii înștiințată că cineva îți oferă ceva deosebit. Poate fi un obiect de valoare, o bijuterie scumpă sau chiar o mașină.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Capricorn

Economiile făcute de azi vor spori încet, dar sigur, pentru că o ai de partea ta pe Venus. Ea favorizează proiectele bine plătite luna aceasta, iar ziua de 15 poate fi o zi bună să primești o sumă în avans.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Vărsător

Schimbă-ţi planurile din mers, să profiţi de şansele pe care ţi le-a pregătit Mercur. Poţi beneficia de câştiguri mai mari, dacă reuşeşti să colaborezi cu cei care ştiu să facă afacerile profitabile.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Pești

Vei avea şansa de a obţine un succes profesional. Nu refuza niciun proiect în plus, la serviciu, pentru că vor veni bani. Șefii caută persoane cu experiență pentru a implementa idei noi de lucru.