Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Taur

Este o zi mai dificilă, frigul îți face probleme și este posibil să nu te simți prea bine. Ai grijă de tonusul tău, pregătește mâncăruri simple și bogate în vitamine și ai grijă de sănătatea ta!

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Gemeni

Îți place să fii liberă și să iei singură tot felul de decizii, dar azi s-ar putea să ai probleme cu persoanele care nu văd cu ochi buni independența ta. Poate fi vorba de o discuție neplăcută în familie.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Rac

Îți merge tot mai bine din punct de vedere financiar, dar trebuie să fii chibzuită când găsești oferte prea scumpe. Calitatea costă, dar poți găsi oricând ceva la fel de bun, dar la un preț mai acceptabil. 

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Leu

Oamenii promit multe, dar unii dintre ei uită repede promisiunile pe care le fac. Verifică de două ori ofertele pe care le primești. Unele pot ascunde surprize neplăcute.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Fecioară

Alege ce e mai bine pentru tine, dar ține cont și de dorințele celor dragi, care așteaptă să îi ajuți. Vor fi momente în care trebuie să faci un compromis, să lași deoparte beneficiile tale în favoarea altora. 

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Balanță

Te gândești la o schimbare importantă la serviciu și ai nevoie de susținerea unor colegi. Azi, vei lucra în echipă, iar ceea ce reușiți să realizați împreună va aduce și schimbarea de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Scorpion

Ai o zi plină de inspirație și simțoi că ideile tale vor fi ușor de pus în practică. Dimineața ești plină de energie, iar seara ești binedispusă și plină de dragoste pentru partenerul de viață.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Săgetător

Vei avea o întâlnire importantă sau o discuție serioasă cu angajatorul tău sau cu un client important. Azi, sunt șanse mari să pui pe roate o afacere sau un proiect bun.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Capricorn

Te tot plângi că dragostea nu mai este deloc de partea ta. Dar Venus arată că poate fi o zi bună să atragi atenția unei persoane deosebite, mai ales dacă este născută în zodia Fecioară.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Vărsător

Luna nouă care trece acum din Pești în Berbec poate deschide ușa către o direcție nouă în viața ta. Se pare că ești tot mai atrasă de un bărbat care va aduce multe schimbări.

Horoscopul zilei de 15 martie – zodia Pești

Încă de dimineață ar fi bine să încerci să lucrezi la cel mai complicat proiect. Astrele sunt de partea ta și vei vedea că soluțiile bune apar foarte repede, până la orele prânzului.