Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Berbec

Fereşte-te de zvonuri şi informaţii fără credibilitate la locul de muncă. Relaţiile cu unii colegi sau superiori pot fi tensionate. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze, fără să cunoști toate detaliile unor probleme.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Taur

Venus readuce pasiunea şi favorizează proiectele de cuplu. Dacă v-aţi propus mai demult să realizaţi ceva anume şi nu aţi reuşit, azi sau în zilele de weekend veţi găsi soluţia de care aveaţi nevoie.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Gemeni

Profită de orice ocazie să petreci mai mult timp cu cei dragi, cu familia sau cu prietenii cu care te întâlneşti mai rar. Mercur favorizează acum întâlnirile şi călătoriile, activităţile în aer liber. 15 este un număr norocos.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Rac

Fii ambițioasă la serviciu și demonstrează că ai dreptate când susții o idee. Vor fi situaţii în care, dacă nu iei o decizie rapidă, poţi avea de pierdut în faţa unor persoane mai ambiţioase şi lipsite de scrupule. 

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Leu

Ai şansa să sporeşti bugetul casei cât de curând. Se pare că este zi de salariu. Dacă nu ești în concediu, ziua de azi poate fi o zi bună pentru achiziții importante în folosul familiei.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Fecioară

Jupiter retrograd în această perioadă te îndeamnă să refaci legăturile de suflet pierdute. Încearcă să te revanşezi faţă de prietenii din trecut, să îi recompensezi pentru timpul în care nu v-ați văzut.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Balanță

Indiferent de banii de care dispui, ar fi bine să cumperi cât mai curând obiectele de care ai nevoie sau să faci reparaţiile necesare în casă. Se pare că este o zi bună pentru achiziții și renovări.

Horoscop 15 iulie – zodia Scorpion

Vei avea ocazia să pui pe roate unul dintre cele mai mari planuri de vacanță. Sunt șanse mari să pleci în străinătate, într-un concediu exotic, iar familia îți va oferi sprijinul financiar pentru călătoria ta. 

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Săgetător

Este o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, dacă vrei un alt loc de muncă sau dacă vrei să alegi o meserie nouă. Vei găsi sfaturi şi idei care te vor inspira dacă stai de vorbă cu mai mulți prieteni.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Capricorn

Dacă eşti singură, o veste îmbucurătoare va sosi din partea rudelor şi îţi va face planurile de viitor mai frumoase. Se pare că vei fi invitată să îți petreci vacanța cu sora ta sau cu fratele tău și te vei simți excelent.

Horoscop 15 iulie – zodia Vărsător

Verifică atent cheltuielile familiei şi încearcă să pui frâu risipei. Benzina este foarte scumpă, iar dacă vrei să pleci în călătorie, nu are sens să mai cumperi acum lucrurile utile prin casă.

Horoscopul zilei de 15 iulie – zodia Pești

Se adună evenimente de familie, întâlniri sau vizite pe care nu le poţi amâna. Dacă vrei să călătorești începând de azi, verifică de două ori bagajele și traseul, dar mai ales bugetul de benzină.