Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Berbec

Dacă portofelul a fost mai mult gol în ultimele zile pentru că ai împrumutat bani unor amici, azi sunt șanse mari să îţi recuperezi banii. Pe de altă parte, este și o zi bună să negociezi cu șeful câteva beneficii în plus față de salariu.  

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Taur

Riști să pierzi bani azi încercând să cumperi ceea ce nu ai reuşit să achiziționezi la începutul săptămânii. Poate fi vorba de investiții în firmă sau de valută. Trebuie să urmărești piaţa cu mare atenţie.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Gemeni

Dacă ai avut probleme de sănătate, azi îți va merge mai bine și te vei simți mai întremată. În relația de dragoste, fă tot posibilul să ajungi la un numitor comun cu bărbatul pe care îl iubești.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Rac

Se vor lua decizii la serviciu pe care nu ai cum să le schimbi. Trebuie doar să găsești o cale să le accepți și să le pui în practică, fără să lucrezi azi peste program.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Leu

Ar fi bine să lași deoparte ideile preconcepute despre unii dintre colegii de muncă. Vei descoperi sprijin tocmai la persoanele în care tu nu puteai avea încredere, pentru că sunt altfel decât tine.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Fecioară

Împarte treburile grele azi și lasă câteva și pentru luni. Ziua de vineri trebuie să fie o zi mai liniștită, mai ușoară, în care să rezolvi repede anumite obligații dificile.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Balanță

Lucrurile încep să se schimbe și azi poate fi cu adevărat o zi norocoasă. Chiar de la începutul zilei, vei avea şansa să profiți de noi condiţii de lucru, poate de un calculator nou sau de o echipă de colegi care te va ajuta.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Scorpion

Relaţiile de la muncă se îmbunătăţesc treptat, mai ales relaţiile cu persoanele care deţin funcţii de conducere sau au o anumită autoritate la birou. Spre seară, ți-ar prinde bine o discuție mai lungă cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Săgetător

Va fi o zi plină de sentimente contradictorii și te vei gândi adesea la o decizie grea, pe care nu o poți lua peste noapte. Ți-ar prinde bine să te sfătuiești cu cineva apropiat.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Capricorn

O dorință importantă ar putea deveni realitate azi, mai ales dacă știi bine ce vrei și ești ajutată de cineva din familie care își permite să te sprijine cu o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Vărsător

Cu norocul tău proverbial, azi ar putea fi ziua în care primești un salariu mai bun sau un bonus promis din decembrie. Iar, dacă abia te-ai angajat, cu atât mai mult vei fi bucuroasă să primești primul tău salariu.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie – zodia Pești

Azi este posibil să prinzi din zbor o ocazie să faci o afacere bună. Iar, dacă nu ești interesată de muncă și de bani, poate fi o zi bună să începi să faci sport pentru silueta ta.