Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Berbec

Te așteaptă evenimente sau situații care te obligă să cheltuiești mai mulți bani decât de obicei. Cu toate acestea, Saturn îndeamnă la cumpătare și este bine să verifici de două ori prețul obiectelor de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Taur

Relațiile de prietenie vor fi mai vulnerabile în această perioadă marcată de retrogradarea lui Mercur. Dacă vei primi vești mai puțin plăcute din partea prietenilor, nu te lăsa influențată de ele.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Gemeni

Vei avea o săptămână mai bună, în care Venus favorizează schimbările și planurile noi. Acum este timpul să te gândești la un nou loc de muncă sau la o afacere, deoarece astrele îți vor oferi șansa de a câștiga mai bine. 

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Rac

Încearcă să rezolvi cât mai repede problemele vechi, chiar dacă faci un compromis sau cheltuiești mai mulți bani. În curând, situațiile complicate vor deveni greu de suportat.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Leu

Toate inițiativele tale vor fi favorizate de Jupiter, astrul care aduce întotdeauna vești bune din punct de vedere financiar. Vei avea resurse noi pentru toate ideile tale.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Fecioară

Relațiile cu prietenii vor fi în prim plan, inclusiv cu persoane din trecut, pe care nu le-ai mai văzut de mulți ani. Este posibil ca o prietenă apropiată, o soră sau o verișoară să aibă nevoie de ajutorul tău. 

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Balanță

Te vei confrunta cu situații deosebite la serviciu și vei avea de rezolvat probleme pe care nici șefii nu reușesc să le dea de capăt. Dar vei reuși să găsești o rezolvare, chiar și temporară.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Scorpion

Saturn îți poartă noroc în orice situație în care trebuie să negociezi ceva. Vei avea șansa să câștigi mai bine sau să obții anumite avantaje la serviciu.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Săgetător

Astrele te sfătuiesc să faci economii săptămâna aceasta. Chiar de azi vei avea nevoie de un buget mai consistent să treci cu bine peste provocările astrelor.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Capricorn

Te bucuri de o după amiază liniștită și lipsită de evenimente majore, în care te poți ocupa mai mult de tine. Dar, planurile tale pot fi date peste cap, dacă te implici în problemele personale ale unei prietene.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Vărsător

Vei avea o perioadă mult mai aglomerată la serviciu, iar, dacă lucrezi pe cont propriu, vei găsi noi clienți pentru afacerile tale. Îți va merge bine dacă trimiți mesajele potrivite oamenilor potriviți.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Pești

Este posibil să descoperi că lucrurile sau persoanele pe care te bazai se schimbă și vei fi nevoită să faci și tu schimbări. Dar ai grijă ce promisiuni vei face persoanelor apropiate!