Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Berbec

Este posibil să apară piedici în calea planurilor tale legate de bani, mai ales dacă vrei să împrumuţi o sumă mai mare pentru vacanța de Sărbători. Încearcă să ceri mai întâi sprijin financiar în familie și apoi la prieteni.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Taur

Se pare că nu eşti mulţumită de locul de muncă sau de scopul pentru care munceşti acum, dar nu ai încotro şi mergi mai departe. Nu este perioada potrivită să cauți altceva de lucru, chiar dacă vin presiuni din partea familiei.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Gemeni

Eşti optimistă şi te apuci cu spor de unele treburi mărunte, absolut necesare pentru casă. După amiaza vei avea ocazia să pui şi nişte bani deoparte deoarece sporesc veniturile și primești mai mult decât credeai.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Rac

Bucură-te de micile victorii pe care le vei gusta la serviciu şi lasă în seama altora treburile care te plictisesc. Este indicat să amâni deplasările pe distanțe lungi și să te ferești de zonele aglomerate.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Leu

Încă de la începutul zilei vei avea câteva probleme din cauza durerilor de stomac. Pe de altă parte te vor supăra şi relaţiile încordate cu unii colegi. Tensiunea se va menţine o perioadă.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Fecioară

Este o zi plină de iubire pentru tine. Fie că descoperi mesaje de la cineva care vrea să te cucerească, fie că regăsești iubirea într-o relaţie mai veche, oricum vei fi mai fericită și vei avea speranțe noi.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Balanță

Pregăteşte-te să faci faţă unor probleme de familie care vor avea consecințe pe termen lung. Dacă, nimic nu se mai poate schimba, așteaptă! Tot ce poţi face este să discuţi cu fiecare în parte şi să te înarmezi cu răbdare.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Scorpion

vTe vei bucura de o zi mult mai bună și vei zâmbi mai des. Vei primi bani şi vei reuşi să faci cumpărăturile de care ai nevoie. Te va înveseli şi succesul pe care îl va avea un copil la școală sau la sport.   

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Săgetător

Te vei elibera de o promisiune până spre seară, care te-ar fi obligat să faci un compromis din care aveai numai de pierdut. Vei răsufla uşurată când vei pune capăt relaţiei cu persoana către care aveai această obligaţie.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Capricorn

Planurile pentru cumpărături sunt mai puţin favorizate. În schimb, va fi o zi numai bună pentru a-ţi consolida poziţia la locul de muncă, mai ales după ce finalizezi un proiect important.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Vărsător

Este posibil să apară probleme cu banii azi și vei scoate din buzunar o sumă serioasă pentru a repara ceva costisitor. Cum un necaz nu vine niciodată singur, te vor supăra şi durerile în gât.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Pești

La serviciu, o colegă provoacă schimbări din care poţi profita să obţii un post mai bun. Se pare că vei participa la o ședință unde poți discuta deschis despre cum vrei să evolueze lucrurile anul viitor.