Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Berbec

Venus dă un impuls tuturor activităţilor sau proiectelor bănoase. Poate fi un prilej bun să obţii o promisiune legată de bani de la şefi sau de la partenerii de afaceri.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Taur

Astrele te sprijină în aceste zile să îţi achiţi datoriile, cel puţin o parte din ele, astfel încât să răsufli uşurată de Sărbători. Sunt șanse să scapi de un credit destul de mare.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Gemeni

Influenţa benefică a astrelor poate aduce o schimbare fericită în viaţa de familie. Se pare că vei primi o veste foarte bună de la mama ta sau de la fiica aflată departe.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Rac

Persoane din trecut sau pe care le vezi foarte rar te caută curând. Poate fi o perioadă tensionată, dacă relaţiile cu acestea ţi-au creat probleme în anii anteriori, dar vei găsi o soluţie.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Leu

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, dar programul tău de lucru este tot mai încărcat. Încearcă să îţi faci o listă cu priorităţi, să ţii pasul cu toate obligațiile de azi.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Fecioară

În această perioadă, este important să fii alături de cei dragi şi să menţii legăturile de familie cât mai apropiate. Dă-le un telefon bunicilor sau părinților, să știe că te gândești la ei.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Balanță

Este posibil să apară situaţii neprevăzute şi cheltuieli mai mari decât ţi-ai planificat. Este bine să fii pregătită şi să îi poţi ajuta pe cei care au nevoie de tine.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Scorpion

Familia te implică în activităţi şi proiecte noi, care par să se complice pe măsură ce trece timpul. Dar azi trebuie să găsești o soluție să simplifici o parte din ele.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Săgetător

Se anunţă schimbări care te vor bucura, dar care te vor obliga să munceşti mai mult. Dorinţele persoanelor dragi sunt foarte importante pentru tine și pe unele dintre ele le poți împlini chiar azi.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Capricorn

Venus aduce o atmosferă armonioasă în familie. Acum este momentul să laşi în urmă supărările şi să te împaci cu toată lumea, chiar şi cu rudele cârcotaşe. 

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Vărsător

Prietenii sau unii membrii ai familiei vor încerca să te pună în faţa unei alegeri dificile. Fie refuzi, cu riscul de a-i supăra în pragul Sărbătorilor de iarnă, fie eşti de partea lor şi îi susţii.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Pești

Fii optimistă, situaţia ta materială este mai bună și azi știi că s-au adunat ceva bani în bugetul familiei. Se pare că poți împlini o dorință mai veche a copiilor.