Horoscopul zilei de 15 august – zodia Berbec

Este o zi pe care trebuie să o petreci cu mama ta sau cu copiii, mai ales dacă au fost plecați de acasă prin excursii și tabere. Este sărbătoare mare, ești liberă și poți profita de această zi să fii alături de ei.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Taur

Este zi de mare sărbătoare, iar cel mai plăcut lucru pe care îl poți face este să te răsfeți: mergi la piscina, mergi la un centru spa, apoi la un restaurant, să te distrezi cu prietenii de familie.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Gemeni

Mercur, astrul zodiei tale, tranzitează acum Fecioara și te avertizează să fii atentă la cheltuieli. În rest, distrează-te cât mai bine, mergi la mare, fă o plimbare lungă la munte sau ieși cu bicicleta!

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Rac

Este posibil ca cineva drag să treacă printr-o situaţie delicată, prin care ai trecut şi tu cândva. Va avea nevoie de îndrumare, iar un sfat va fi binevenit, chiar dacă nu poți oferi și bani.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Leu

Influenţa lui Venus îţi poate aduce surprize în relaţia de cuplu, un cadou deosebit, o vacanţă în doi sau o seară în club. De când nu ai mai mers la o petrecere la care se dansează mult?

Horoscop 15 august – zodia Fecioară

Cu Mercur în zodia ta și cu zilele libere de care te bucuri acum, vei avea un moment de respiro. Ocupă-te doar de tine și nu te mai gândi la pretențiile pe care le are soțul sau copiii obișnuiți să primească totul.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Balanță

Toată lumea este liberă azi și profită fie să se distreze, să călătorească sau să stea la plajă. Dacă tu lucrezi, totuși, mai ales dacă ești în domeniul turismului, încearcă să te întâlnești cu prietenii pe seară.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Scorpion

Nimic nu este mai reconfortant decât o zi pe care o petreci cu fiica ta sau cu mama ta, în familie. Fie că stai acasă, fie că mergi la mare sau într-o excursie la munte, alături de ele îți va fi mai bine.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Săgetător

Îți prinde bine să pleci la drum, să vizitezi tot felul de locuri interesante și să descoperi diverse atracții turistice. Nu sta acasă azi, când toată lumea se plimbă și profită de sărbătoare.

Horoscop 15 august – zodia Capricorn

Ar fi o zi foarte bună să te întâlnești cu mama ta, să ieșiți amândouă la o terasă ori să o iei la o plimbare. Dacă poți ajunge pe la părinți azi, când ai o zi liberă, și nu ai alte planuri, îi vei face fericiți.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Vărsător

Călătoriile și drumețiile relaxante sunt cea mai bună alegere pentru azi, dacă ești însoțită de familie sau de prieteni. Iar dacă ești singură, nu sta în casă. Ieși la o plimbare și bucură-te de locurile inedite din oraș.

Horoscopul zilei de 15 august – zodia Pești

Micile distacții în familie sunt cele mai plăcute azi, iar o drumeție ar fi indicată pentru copii. Le poți arăta locuri deosebite la munte și îi poți învăța o mulțime de lucruri noi despre zone frumoase din țară.