Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Berbec

Se pare că te vei confrunta cu mici probleme de sănătate. Durerile de stomac nu par să aibă o cauză concretă. Dar, dacă te uiţi în frigider, vei vedea că ai nevoie de o dietă cu mai multe legume.

Horoscop 14 septembrie – zodia Taur

Dacă eşti în căutarea unei slujbe, vei avea o ocazie bună. Este adevărat că trebuie să faci şi un compromis, dar situaţia este în favoarea ta. Mai ales dacă slujba găsită presupune îngrijirea unor copii de vârstă şcolară.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Gemeni

Poate fi o zi mai dificilă pentru relația de cuplu. Tocmai bărbatul care ţi se pare cel mai bun dintre toţi îţi va face o surpriză neplăcută. Se pare că va lua o decizie de unul singur care îți aduce probleme.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Rac

Primeşti o veste care te bucură, dar te obligă să cheltui o sumă mai mare de bani pe cadouri. Mergi în vizite la prietene apropiate care au născut de curând sau care, poate, s-au căsătorit.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Leu

Eşti îngrijorată de starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei. Poate fi vorba de un băiețel, fie fiul, fie nepotul tău. Dar nu este exclus să ai și tu probleme de sănătate, dacă răceşti puternic.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Fecioară

Faci un pas înainte în rezolvarea unor treburi urgente care ţin de succesul unui proiect nou. Te bucuri de încredere deplină din partea şefului care a stat cu ochii pe tine în ultima perioadă.

Horoscop 14 septembrie – zodia Balanță

Poate că azi eşti preocupată să capeţi o imagine mai bună la serviciu. Este un nou loc de muncă şi vrei să te faci plăcută de toţi colegii. Fii tu însăţi şi vei fi apreciată pentru calitățile tale ușor de văzut.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Scorpion

O prietenă îţi cere o favoare, un ajutor sau o vorbă bună. Chiar dacă nu o poţi ajuta tu, este posibil să cunoşti pe cineva care îi va veni în ajutor. Indiferent ce soluție găsești, azi ai o veste bună pentru ea.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Săgetător

O veste primită de dimineață te face să priveşti cu optimism planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva vreme în urmă. Se pare că azi cineva apropiat te anunță că va lucra cot la cot cu tine și totul va fi mai ușor.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Capricorn

Vei avea ocazia să cumperi o maşină sau un obiect mai scump, dar foarte util, chiar dacă faci un sacrificiu şi renunţi la alte proiecte ale familiei. Copiii vor aprecia decizia pe care o ei, deoarece va fi în folosul lor.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Vărsător

Ai pierdut ceva foarte drag sau foarte important, iar azi vei fi preocupată să repari greşeala. Cere sfatul unei prietene care îți poate veni în ajutor și care te poate sprijini cu bani pentru o vreme.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Pești

Îți merge mai bine azi. În privinţa serviciului, aştepţi un răspuns din partea celor care conduc firma. Chiar dacă nu îl primeşti până la prânz, nu te îngrijora pentru că va fi un răspuns în favoarea ta.