Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Berbec

Azi vei lucra mult mai eficient, dacă ești concentrată și dacă îți organizezi munca în pași mici. Nu lăsa nimic pentru mâine, deoarece miercuri este o zi bună să închei diverse obligații urgente.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Taur

Dimineața ai tendința să îți neglijezi responsabilitățile, dar după amiaza trebuie să îți aduni toată energia și să te ocupi de problemele importante. Nimeni nu poate lucra în locul tău.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Gemeni

Nu este în firea ta, dar azi ai tendința să despici firul în patru, deși știi că vei enerva câteva persoane. Încearcă să lucrezi singură, pentru că vei fi mai rapidă, și nu cere opinii nimănui.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Rac

Îţi vei face relaţii noi, ceea ce te poate ajuta pe viitor să descoperi noi domenii profitabile. O veste, o întâlnire sau un eveniment social de azi poate fi de bun augur.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Leu

Mercur retrograd tranzitează semnul de Apă al Scorpionului și îți dă răgaz să te ocupi îndeaproape de problemele cotidiene. Este și o zi propice să rezolvi probleme de sănătate, dacă ai o suferinţă veche.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Fecioară

Bucură-te de dragoste şi lasă grijile deoparte! Venus îţi va oferi o după amiază excelentă pentru relaţia de cuplu, iar una din dorinţele voastre mari se pot împlini azi. 

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Balanță

Dimineața va fi obositoare, pentru că nu reușești să îți aduni toate forțele pentru mulțimea de solicitări care se adună. Dar spre seară, va fi o perioadă mai relaxată și o vei petrece cu un om deosebit.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Scorpion

Există riscul să faci o greșeală. Mercur este retrograd în zodia ta și începe să lumineze fisurile pe care nu le-ai astupat. Dar nu te grăbi să dai bani pe lucruri care oricum nu te ajută să le repari.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Săgetător

Păstrează-ți calmul, oricât ai fi de ocupată și presată de timp. Chiar dacă dimineața trebuie să muncești la ceva ce nu îți face plăcere, spre seară vei avea parte de o activitate relaxantă.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Capricorn

Evită complicaţiile şi persoanele care încearcă să îţi pună beţe-n roate! Marte te avertizează că va fi o zi tensionată la serviciu, iar relaţiile cu cei din jur te vor dezamăgi.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Vărsător

Totul se leagă mai bine după amiaza, după ce bei o cafea bună… sau un ceai cald. Dimineața nu ai deloc spor, dar nu trebuie să fii dezamăgită. Vei rezolva altfel lucrurile după ce te odihnești.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Pești

Nu forța lucrurile, dacă partenerul de cuplu nu reușește să țină pasul cu tine. El are alt ritm și, poate, are nevoie de mai mult timp pentru a înțelege ce consecințe vor fi pe viitor în urma deciziilor voastre.