Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Berbec

Azi trebuie să faci o schimbare și să preiei conducerea asupra noilor proiecte acasă sau la serviciu. Persoanele care s-au ocupat până acum de ele nu au reușit să progreseze.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Taur

Zodia ta se bucură de o zi norocoasă luni. Iar azi trebuie să decizi singură câți bani vrei să cheltuiești pentru noile tale planuri şi cu cine vrei să lucrezi pe viitor pentru a le finaliza.

Horoscop 14 martie – zodia Gemeni

Relaţiile cu unele persoane apropiate, poate chiar colegi de birou, se complică. Apar situaţii în care nu ştii cum să reacţionezi şi preferi să taci şi să aştepţi. Dar, dacă le eviţi, nu rezolvi mare lucru.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Rac

Fii atentă pe ce cheltuieşti banii, să nu îi pierzi fără folos. Este firesc să vrei să îmbunătățești unele lucruri, să mai scapi de vechituri și să faci achiziții noi, dar nu arunca lucrurile vechi care își păstrează valoarea în timp.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Leu

Se pare că vei avea parte de întâlniri neplăcute, iar dacă lași orgoliul să domine discuțiile nu vei ajunge la niciun rezultat. Azi, ar fi bine să te ferești de oamenii care nu știu să negocieze.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o zi destul de aglomerată, în care trebuie să îţi faci timp şi pentru prieteni. La serviciu, nu prea eşti mulţumită de cum se desfăşoară lucrurile şi încerci să obţii rezultate mai bune.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Balanță

Vrei mai mult de la oamenii din echipa ta, dar problemele se țin lanț la serviciu. Cu toate acestea, situaţia se va îndrepta, dar trebuie să fii exigentă cu unii colegi care nu sunt responsabili.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Scorpion

Pot apărea anumite schimbări în viaţa de cuplu, iar soțul va avea nevoie de un sprijin financiar mai mare. Poate că ideile lui de a investi în locuință sau într-o mică afacere vor fi profitabile pe viitor.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Săgetător

S-ar putea să fi ușor dezamăgită din cauza rutinei de la serviciu sau din cauza colegilor cu care nu poţi coopera. Încearcă să le propui o întâlnire după programul de lucru să discutați între voi.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Capricorn

Ți-ar prinde bine să lucrezi singură o vreme, pentru că vei avea mai multă liniște și mai mult timp pentru a analiza fiecare situație și soluțiile cele mai bune. Azi nu ai nevoie de influențele nimănui.

Horoscop 14 martie – zodia Vărsător

Azi este o zi bună să te retragi în birou sau să lucrezi de acasă, fără să te mai deranjeze nimeni. Vei reuși să faci un progres mult mai mare decât alături de colegii care tergiversează lucrurile.

Horoscopul zilei de 14 martie – zodia Pești

Un coleg apropiat sau un șef cu multă experiență îţi va da un sfat pe care ar fi bine să îl urmezi. Cu ajutorul lui, vei depăşi un moment critic și vei reuși să rezolvi o situație din care nu aveai profit.