Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Berbec

Poți primi un mic împrumut de la părinți sau de la socri pentru a rezolva o situație complicată sau pentru a plăti niște facturi mai vechi. Va fi o zi mai bună, în care nu te necăjește nimic, poate doar o durere de cap.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Taur

Fii prudentă şi gândește-te de două ori înainte de a începe să lucrezi într-un domeniu în care nu ai experienţă. Chiar dacă primești o ofertă bună, asigură-te că ai de la cine să înveți meserie.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Gemeni

După amiaza zilei de joi este potrivită mai degrabă pentru întâlniri cu prietenele apropiate. Nu amâna nicio întâlnire, dacă ești căutată și dacă ți se propune să ieși la o cafea.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Rac

Mercur traversează acum Casa relaţiilor şi a comunicării cu cei din jur. Datorită persoanelor apropiate, lucrurile se pun în mişcare şi vei reuşi să rezolvi diverse probleme cotidiene.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Leu

Grijile legate de bani este posibil să se risipească, deoarece soțul vine cu o veste bună acasă. Se pare că va primi mai mulți bani la salariu sau un bonus pentru o vacanță și poți face bagajele.

Horoscop 14 iulie – zodia Fecioară

Vei beneficia de mai mult timp liber şi de sprijinul familiei sau al partenerului de viaţă. Împreună cu el, vei reuşi să faci o schimbare benefică în locuinţă și să vă bucurați amândoi de mai mult confort.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Balanță

Planurile personale vor evolua şi vei reuşi să ajungi la rezultatele aşteptate. În schimb, te aşteaptă cheltuieli importante și trebuie să fii pregătită să achiți niște bani în avans.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Scorpion

Problemele care apar azi pot avea mai multe soluţii. Nu lucra de una singură, dacă te confrunți cu probleme noi și clienți pretențioși. Experiența colegilor te ajută să depășești momentele dificile mai repede.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Săgetător

Este posibil să pierzi bani, luând o decizie greşită cu privire la investiţiile familiei. Nu este exclus să apară pagube și stricăciuni în casă, pe care trebuie să le acoperi cumpărând obiecte scumpe.

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Capricorn

Vei avea mai mult timp pentru tine şi activităţile tale preferate după amiaza. Este o zi excelentă pentru mişcare şi plimbări lungi în natură sau prin parcuri. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătate.

Horoscop 14 iulie – zodia Vărsător

Astrele te inspiră şi vei găsi o soluţie să câştigi bani pentru proiectele tale personale, chiar dacă Jupiter este retrograd, iar șansele bune sunt mai rare. Prietenii, însă, vor fi aproape de tine!

Horoscopul zilei de 14 iulie – zodia Pești

Luna plină de azi te ajută să finalizezi o afacere din care nu ai cum să pierzi. Ar fi bine, totuşi, să te fereşti de intermediari, pentru că îți încurcă planurile și te poți descurca mult mai bine singură.