Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Berbec

Profită de câştigurile pe care le obţii azi, mai ales dacă primești un comision sau o primă la care nici nu te aștepți. Mercur favorizează achiziţia unor produse electrocasnice moderne.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Taur

Venus readuce în prim plan prietenii vechi, relaţii din tinereţe sau chiar din timpul şcolii. Vei primi veşti de la oameni despre care nu mai ştii nimic şi vei fi rugată să îi contactezi.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Gemeni

Atmosfera de la serviciu poate fi tensionată azi, când şefii cer bilanţul activităţilor de peste an şi se gândesc la schimbările viitoare. Fii atentă la toate cerinţele lor. 

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Rac

Este o zi cu socoteli şi bilanțuri, dar astrele te vor ajuta să ieşi în câştig. Este posibil să apară cheltuieli mai mari în familie, iar bugetul tău nu le poate acoperi pe toate.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Leu

Soarele este de partea ta azi și proiectele cele mai ambiţioase şi pe care ți le-ai propus vor fi favorizate de astre. Concentrează-te asupra aspectelor dificile şi vei reuşi să le rezolvi!

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Fecioară

Venus te ajută să aduni mai mulţi bani şi să-ţi faci planuri pentru Sărbătorile de iarnă. Este timpul să te gândeşti deja la primele cadouri pentru Moş Crăciun.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Balanță

Vei avea o zi bună pentru investiţii, mai ales dacă te gândeşti la modernizarea casei. Astrele arată un buget mai consistent, o primă pe care o primești mai devreme.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Scorpion

Se anunţă o schimbare în programul tău obişnuit. Nu este exclus să faci câteva drumuri care nu erau în plan pentru a rezolva probleme legate de familia ta.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Săgetător

La început de săptămână, este o perioadă excelentă pentru afaceri, pentru negoţ şi negociere. Mercur arată că te poţi ocupa de schimbări şi investiţii menite să îţi ofere mai mult confort. 

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Capricorn

Astrele îți oferă azi conjunctura necesară pentru a rezolva o situaţie dificilă sau un conflict, în care sunt implicate mai multe persoane apropiate. De Sărbători, vei avea mai multă linişte în familie.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Vărsător

Se anunţă veşti bune de la serviciu, legate de bani, iar prietenii te invită la o petrecere restrânsă. Cu precauțiile de rigoare, legate de pandemie, mergi să revezi oameni dragi, care te așteaptă.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Pești

Încearcă să închei acum o afacere sau un acord de colaborare pe care l-ai amânat. Vei primi avantaje în plus, pentru că cine te apreciază cu adevărat, îți va oferi o sumă potrivită pentru munca ta.