Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Berbec

Marți 13 s-ar putea să fie o zi foarte grea pentru tine. Influența lui Marte nu este deloc bună azi. Evită orice situație care ar putea genera conflict în familie și amână activitățile riscante pentru copii.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Taur

Dacă ți-e teamă să nu pierzi ceva azi, atunci probabil temerile tale se vor adeveri. Fii optimistă, fii foarte atentă la telefon, la portofel și la toate lucrurile de valoare și nu vei avea nimic de pătimit.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Gemeni

Încearcă să te distanțezi de oamenii care profită de tine, fie la serviciu, fie printre cei apropiați. Nu ezita, dacă trebuie să le spui un nu categoric. Sunt oameni care insistă și fac orice pentru a-și atinge scopurile.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Rac

S-ar putea să ai o surpriză neplăcută azi. Este posibil să te surprindă sosirea cuiva care îți dă planurile peste cap sau care intră în conflict cu soțul tău sau cu unul dintre copiii tăi. Mare atenție cum rezolvi problema!

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Leu

Azi, ar fi bine să fii generoasă și să faci un gest deosebit pentru o persoană cu o situație foarte modestă. Un mic ajutor cu bani și alimente poate face minuni pentru un vecin sau pentru o rudă cu probleme.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Fecioară

S-ar putea să fie o zi liniștită, mai ales dacă te abții să cheltuiești bani și să promiți cine știe ce lucruri scumpe copiilor. Evită să cumperi ceva azi, pentru că este posibil să ajungă la tine deteriorat, cu defecte.

Horoscop 13 septembrie – zodia Balanță

Te așteaptă o situație mai puțin plăcută, în care pot fi implicați și șefii tăi. Nu apleca urechea la așa-zisele secrete de firmă și bârfe. În unele situații, este bine să discuți deschis.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Scorpion

Eforturile pe care le faci pentru cei din jur vor fi răsplătite în curând. Până și cei mai dificili și egoiști prieteni trebuie să te recompenseze, dacă ți-au cerut să faci un compromis în favoarea lor.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Săgetător

Venus este capricioasă şi îţi dă emoţii când te întâlneşti cu partenerul tău de cuplu. S-ar putea ca discuția voastră de azi să te dezamăgească. Va spune unele lucruri care îți arată că nu are nevoie de tine.

Horoscop 13 septembrie – zodia Capricorn

Soțul tău are ambiții mari și îți cere să îl ajuți într-o situație destul de complicată. Trebuie să ai multă răbdare și că treci cu vederea micile gafe și greșeli pe care le face, incercând să rezolve totul singur.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Vărsător

La serviciu, eşti într-o competiţie continuă din cauza unor angajaţi noi. Se pare că trebuie să îți schimbi programul sau proiectele de lucru în funcție de noua echipă, iar acest lucru nu îți este pe plac.

Horoscopul zilei de 13 septembrie – zodia Pești

Azi vei fi nevoită să ţii locul şefului tău şi să faci ordine în dosarele importante. Nu îţi pierde răbdarea cu detaliile minore. Profită de situație să rezolvi problemele vechi, chiar și detaliile de care nu s-a ocupat nimeni.