Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Berbec

Mare atenție la bani și la carduri azi. Este posibil să le pierzi pe stradă, mai ales dacă le ții neglijent prin buzunare. Vineri 13 chiar este o zi cu ghinion pentru tine și trebuie să fii cu ochii în patru.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Taur

Crește riscul să faci o alegere greșită, dacă vrei să cumperi azi obiecte foarte scumpe. Mare atenție dacă ai nevoie de un frigider, televizor sau calculator. Verifică cât mai multe oferte!

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Gemeni

Va fi o zi tensionată, neplăcută, cu multe griji. Pornește cearta în familie din orice. Trebuie să fii foarte echilibrată și răbdătoare pentru a evita orice situație de conflict.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Rac

Evită discuțiile ample și persoanele care vorbesc mult. Încearcă să le refuzi în mod politicos, altfel pierzi timpul degeaba, nu termini nimic și vei avea sentimentul că nu poți recupera mai târziu.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Leu

Munca va fi pe primul plan, deşi vei încerca să scapi de o parte din obligaţiile de la serviciu. Se pare că un coleg este dispus să te ajute, dar mai mult încurcă lucrurile.

Horoscop 13 mai – zodia Fecioară

Faci promisiuni mari în aceste zile, dar nu le poţi onora pe toate la timp. Nu îţi stă în fire să dezamăgeşti oamenii şi să îţi pierzi bunul renume. Mai bine te abții să promiți lucruri prea scumpe.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Balanță

Dimineața muncești foarte mult și reușești să finalizezi câteva proiecte. Dar apar și situaţii pe care nu le poţi rezolva singură. Însă nu te poți baza prea mult pe colegi, mai ales că este vineri 13.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Scorpion

Problemele financiare nu vor mai fi atât de presante, însă vei avea mai puţin timp liber. În viața intimă, dragostea pune o presiune mare asupra ta, dar ai și tu nevoie de o zi de relaxare.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Săgetător

Petreci mai mult timp pe acasă şi încerci să rezolvi treburile mai dificile. Vei avea nevoie de ajutor din partea familiei, pentru că tot ceea ce vrei să faci presupune eforturi mari.

Horoscop 13 mai – zodia Capricorn

Vei fi încurajată de prietenii apropiați să te implici într-o activitate sau într-un proiect mai deosebit. Dar persoanele cu care aveai relaţii încordate îți dau planurile peste cap. Ai grijă ce decizii iei!

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Vărsător

Apar probleme legate de plata la anumite asigurări sau credite bancare. Situaţia se poate complica, dacă nu eşti atent la detalii şi nu înţelegi toate clauzele din contract.

Horoscopul zilei de 13 mai – zodia Pești

Te descurci din ce în ce mai bine să rezolvi diverse situații complicate, aşa că nu ai de ce să ceri sprijinul altora. Nu te îndatora la nimeni și ai grijă de banii tăi! Nu este o zi bună să ceri împrumuturi.