Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Berbec

Prima zi din săptămână aduce mai multe griji legate de bugetul familiei și de salariul tău. Este posibil ca salariul pe care trebuia să îl primești pe data de 15 să vină mai târziu, după cum te anunță unii colegi.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Taur

Este o zi pentru analiză și discuții. Nu trece la acțiune până când nu analizezi foarte bine ce ai de făcut săptămâna aceasta. Și ține cont de faptul că numărul 13 nu îți este favorabil.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Gemeni

Mercur se întoarce în zodia ta începând de azi și va rămâne până pe data de 5 iulie. Chiar azi îți va aduce o veste bună de la o prietenă sau o vizită care te binedispune și care schimbă unele lucruri în bine.

Horoscop 13 iunie – zodia Rac

Se apropie Luna plină, iar zodia ta este mereu neliniștită în preajma fazei de Lună plină. Încearcă să îți alungi temerile și nu te lăsa condusă de gelozie. Evită o discuție neplăcută cu partenerul de cuplu.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Leu

Treburile gospodărești sunt cele mai importante azi. Dacă ești acasă, ar fi bine să te gândești la o masă copioasă și să le pregătești copiilor ceva deosebit și delicios. Și nu te mai gândi azi la bani!

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Fecioară

Responsabilităţile la serviciu sunt mai uşoare, iar Mercur îţi aduce veşti bune din punct de vedere financiar. Dacă ești liberă, poate fi o zi bună pentru cumpărături cu copiii tăi.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Balanță

Luna plină care sosește mâine, pe 14 iunie, poate aduce o schimbare frumoasă în viaţa ta. Încă de azi primești o veste de la o persoană care te apreciază. Poate fi un viitor partener de încredere.

Horoscop 13 iunie – zodia Scorpion

Primeşti veşti contradictorii din partea rudelor, iar relaţia cu fratele tău poate deveni încordată. Vei fi nevoită să faci un compromis, să lucrezi pentru el sau să îl ajuţi cu bani.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Săgetător

Se apropie Luna plină și va intra în zodia ta de marți, 14 iunie. Azi, emoțiile, grijile și gândurile negre ar putea lua amploare. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze în mod negativ. Ai grijă de tine!

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Capricorn

Fii consecventă, dacă doreşti să îţi atingi scopurile. Luni 13 nu este cea mai bună zi pentru acțiune și decizii, dar poate fi o zi bună să aduni bani de la cei care te pot ajuta financiar.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Vărsător

Călătorește, distrează-te, întâlnește-te cu prietenii. S-ar putea ca planurile tale să le strice altora programul. Dar contează mai mult să te bucuri de o zi frumoasă, dacă nu te duci la serviciu.

Horoscopul zilei de 13 iunie – zodia Pești

Primeşti veşti care te inspiră să îţi pui în practică proiectele pe termen lung. Familia se va implica şi te va ajuta să îţi atingi visurile. Se pare că pleci la drum și primești și niște bani drept ajutor.