Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Berbec

Luna plină poate accentua azi tensiunile din familie și grijile tale legate de serviciu. Nu da curs discuțiilor contradictorii cu soțul sau cu părinții, deoarece vor fi mai aprinse decât de obicei.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Taur

Este posibil să treci prin situaţii dificile, în care va fi nevoie să intervii la momentul potrivit pentru a-ţi apăra reputaţia. Păstrează controlul şi nu îi lăsa pe alţii să ia decizii în locul tău.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Gemeni

Ești mai puțin afectată față de alte zodii de Luna plină din Capricorn. Trebuie doar să fii atentă la cheltuieli, pentru că începe o perioadă în care este bine să păstrezi banii.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Rac

Planurile tale bat pasul pe loc, mai ales dacă sunt legate de relația de dragoste. Nu forța lucrurile chiar azi, când este Lună plină. Așteaptă câteva zile și soțul sau iubitul tău te va sprijini.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Leu

Este o zi potrivită pentru treburile casnice, pentru un hobby neglijat sau alte activităţi preferate. Fă tot ceea ce dorești azi, dar nu neglija responsabilitățile de la serviciu, care ar putea crește.

Horoscop 13 iulie – zodia Fecioară

Poate fi o zi bună să te apuci de sport și să îi implici și pe prietenii tăi să faceți mai multă mișcare. Luna plină atrage atenția că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Balanță

Este posibil ca situaţiile neclare pe care le neglijezi să se agraveze şi să îţi aducă prejudicii. În mod deosebit azi trebuie să discuți cu persoanele implicate și să lămuriți lucrurile definitiv.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Scorpion

Vei avea şansa să te împaci cu o persoană considerată dificilă. Poate chiar stați la o cafea împreună și găsiți idei mai bune pentru situațiile complicate de la serviciu.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Săgetător

Este posibil să te confrunţi cu persoane care încearcă să profite de munca ta și trebuie să fii prudentă când acestea îți prezintă colaborări interesante. S-ar putea ca plata să nu fie prea bună la final.

Horoscop 13 iulie – zodia Capricorn

Luna plină din zodia ta te va influența puternic în zilele de 13 și 14 iulie. Trebuie doar să ai grijă de sănătatea ta și să eviți mâncărurile prea grase și prea iuți. În rest, ai grijă de bani!

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Vărsător

Dacă eşti singură, nu sta în casă și nu îți mai face griji. Profită de orice ocazie şi încearcă să îţi petreci timpul liber alături de prietenii care te apreciază. Vei avea o după amiază mult mai bună.

Horoscopul zilei de 13 iulie – zodia Pești

Este timpul să încerci să schimbi condiţiile în care lucrezi sau să schimbi echipa, pentru a  rezolva mai uşor problemele curente de la serviciu. Încearcă să găsești colaboratori mai serioși.