Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Berbec

Grăbește-te să cumperi lucrurile necesare de care mai ai nevoie luna aceasta, deoarece Mercur va fi retrograd din 14 ianuarie și ar fi bine să te abții de la alte cheltuieli până la finalul lunii.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Taur

Nu va fi deloc o zi prea bună pentru zodia ta. Venus este retrograd și curând începe și Mercur să meargă în sens aparent retrograd. Cu această conjunctură, ziua de 13 ianuarie s-ar putea să aducă probleme.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Gemeni

S-ar putea să îți meargă mai rău azi și să nu reușești să te ocupi de treburile de la serviciu conform planificării. Pot fi de vină colegii care întârzie, dar și dezorganizarea ta care este evidentă dimineața.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Rac

Evită să intri în magazine azi, evită să te întâlnești cu persoane dificile și evită discuțiile pe marginea problemelor de la serviciu. Încearcă să rezolvi singură totul și îți va merge mai bine, chiar dacă este joi, 13 ianuarie.

Horoscop 13 ianuarie – zodia Leu

Va fi o zi dificilă, pentru că data de 13 vine cu noi probleme în relația de cuplu. Se pare că nu mai reușiți să comunicați sincer, iar soțul sau iubitul tău dă semne că nu este interesat de cum îți merge ție azi.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Fecioară

Încearcă să stai departe de persoanele care provoacă mereu probleme pentru că sunt prea încete sau dezinteresate. Pot apărea situații dificile la serviciu din cauza celor care nu lucrează profesionist.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Balanță

Astrele anunţă surprize mari în viaţa de zi cu zi, în relaţia cu persoanele apropiate, alături de care trăieşti. Aceste evenimente te determină să iei decizii imprevizibile, dar pot fi riscante.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Scorpion

Stai în casă, nu pleca nicăieri, decât la serviciu, dacă trebuie. Nu intra în magazine, nu cumpăra nimic, nu promite nimic nimănui. Este o zi cu ghinion în care trebuie să ai grijă de economiile și banii tăi.

Horoscop 13 ianuarie – zodia Săgetător

Se pare că îţi vei schimba planurile pentru următoarele luni, ceea ce este posibil să îți afecteze relaţia de dragoste. Persoana iubită va încerca să fie alături de tine. Nu o descuraja cu o atitudine pesimistă!

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Capricorn

Profită de momentele liniște din relaţia de cuplu şi încearcă să vorbești cu soțul tău despre schimbarea unor lucruri care nu vă mai plac. Deocamdată caută oferte, dar nu cumpăra nimic!

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Vărsător

Este o zibună să te implici mai mult în proiectele noi de la serviciu. Dacă te arăţi indiferentă şi stai deoparte, te poate costa mai târziu destul de scump. Este o zi în care trebuie să lucrezi mai mult.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie – zodia Pești

Fii mai atent la sănătatea ta, să te protejezi în primul rând de infecţiile respiratorii și de afecțiunile pe care le accentuează vremea rece. Zodia ta este vulnerabilă, în această perioadă, în ceea ce privește sănătatea.