Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Berbec

Jupiter anunță o zi mai deosebită, în care proiectele tale de suflet vor prinde contur. Vor veni vești inedite de la prieteni care te pot ajuta când nici nu te gândești.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Taur

Întâlnirea dintre Venus și Luna nouă din Vărsător poate aduce vești surprinzătoare de la prieteni aflați departe. Nu este exclus să pleci tu însăți într-o călătorie de scurtă durată pentru a vizita niște prieteni.   

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Gemeni

Vei avea parte de o zi norocoasă, iar Venus, astrul iubirii și al câștigurilor, îți va ocroti planurile pe care ți le faci azi. Este o perioadă excelentă pentru a schimba anumite lucruri prea vechi din jurul tău.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Rac

Lucrurile se precipită și evenimentele care vor veni în prima parte a zilei te vor surprinde. Astrele îți pregătesc o surpriză, iar unul dintre planurile tale de suflet se va împlini mai repede. 

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Leu

Venus își aduce vești mai bune legate de veniturile tale. Dacă ai avut pierderi și cheltuieli mai mari, vei avea șansa să recuperezi o parte din bani.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Fecioară

Profită de influența puternică a astrelor și pune-te pe treabă! Venus îndeamnă la acțiune și sprijină orice proiect nou sau investiție importantă.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Balanță

Vei avea numai de câștigat în aceste zile, câtă vreme Venus traversează Vărsătorul. Este vremea inițiativelor, iar azi este o zi bună să iei legătura cu oamenii care te vor susține.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Scorpion

Astrele te avertizează că vor apărea evenimente sau situații care te vor obliga să îți schimbi planurile. Încearcă să îți iei măsuri de prevedere sau să îți faci un plan de rezervă, dacă ai un proiect mai deosebit.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Săgetător

Începe o zimult mai frumoasă, cu multe noutăți și cu beneficii. Astrele te vor ajuta să realizezi aproape tot ce îți propui, iar primul succes va veni după amiază.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Capricorn

Vei avea ocazia să petreci mai mult timp alături de familie sau de prietenii apropiați. Oamenii care te iubesc vor fi alături de tine dimineața și te vor ajuta cu tot ceea ce vrei să realizezi.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Vărsător

Dacă ești singură, Venus îți va oferi șansa să începi o relație nouă, dar trebuie să faci un compromis pentru fericirea celuilalt. Azi, merită să își vezi partenerul de cuplu zâmbind.

Horoscopul zilei de 13 februarie – zodia Pești

Saturn te sfătuiește să iei decizii majore cu privire la viitorul relației de dragoste. Trebuie să te gândești la investiții din care veți avea de câștigat și la încrederea lui.