Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Berbec

Sănătatea este vulnerabilă și trebuie să te ferești de spațiile umede și reci. Încearcă să consumi mai multe lactate și verdețuri și renunță o vreme la porțiile copioase de carne, dacă ai probleme de sănătate.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Taur

Poate fi o zi bună pentru a sta mai mult de vorbă cu o prietenă sau cu șefa ta despre perspectivele tale profesionale. Se încheie anul și ar fi bine să te gândești ce poți face mai mult pentru tine în carieră.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Gemeni

Fii comunicativă și ajută-ți colegii, dacă este cazul. Dar nu le oferi prea multe detalii despre planurile tale și despre proiectele la care lucrezi doar tu. Spre seară, încearcă să îți oferi mai mult timp liber pentru odihnă.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Rac

Este timpul să te gândeşti la proiectele personale sau la planurile de cuplu la care, poate, ai renunţat cu ceva timp în urmă. Soarele din Săgetător scoate la iveală aspecte neglijate din viaţa intimă și vechi probleme.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Leu

Încearcă să citeşti printre rânduri şi să afli ceea ce persoanele din jurul tău nu îţi spun. Vei trece printr-o situaţie destul de tulbure, în care trebuie să fii atent la nuanţe şi să nu condamni pe nimeni.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi dificilă, dacă nu găsești sprijin printre colegi. Vor apărea probleme la serviciu care nu pot fi rezolvate de pe azi pe mâine. Dar poți negocia mai bine în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Balanță

Este o zi propice realizărilor la serviciu şi trebuie să profiţi de orice şansă pe care o primeşti. Colegii vor să se implice în proiecte noi și vei avea de învățat noi tehnici de lucru. Schimbările acestea sunt spre bine!  

Horoscop 13 decembrie – zodia Scorpion

Dorinţele tale încep să se îndeplinească, mai ales dacă sunt legate de proiectele tale profesionale. Nu este exclus să ți se ofere o colaborare care îți poate aduce satisfacții și, poate, un bonus mai mare de Sărbători.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Săgetător

Mercur și Soarele din semnul Săgetătorului au o influenţă puternică asupra stării tale fizice. Ar fi bine să fii mai atentă cu sănătatea ta și să îți faci timp pentru sport și mișcare.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Capricorn

Te aşteaptă o săptămână frumoasă, în pofida astrelorretrograde care ne pun beţe în roate când este vorba de bani şi realizări. Dacă știi cum să negociezi azi sau cum să rezolvi situațiile delicate, vei câștiga mai bine!

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Vărsător

Trebuie să depui un efort deosebit dacă vrei să rezolvi problemele de familie fără pierderi și în timp util. Nu lăsa lucrurile să se complice și nu risipi economiile adunate. Poți să găsești soluții eficiente!

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Pești

Fii precaută la cumpărături şi nu da banii decât pe lucrurile cu adevărat utile şi indispensabile. Până la Crăciun mai este puțin timp în care poți căuta cadouri frumoase la prețuri rezonabile.