Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Taur

Vei fi nevoită să îţi schimbi priorităţile în funcţie de cerinţele familiei. Pot apărea situaţii şi schimbări neprevăzute, cărora le vei face faţă cu greu.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Gemeni

Marte te avertizează că vei pierde afecţiunea sau încrederea unei persoane apropiate, dacă eşti prea exigentă. Încearcă să nu mai privești lucrurile doar în alb şi negru și să analizezi nuanţele problemei.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Rac

Vei fi nevoită să investeşti mai mult timp în muncă, să cauţi informaţii amănunţite despre proiectele la care lucrezi. Există riscul să iei decizii pripite, dacă nu te informezi în detaliu.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Leu

Te bucuri de o zi și de o săptămână mai bună. Vei face rost de bani sau recuperezi o datorie veche şi eşti tentat să cheltuieşti mai mult pe distracţii. Mercur te încurajează să îți satisfaci mici capricii.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Fecioară

Dacă eşti dată afară pe uşă, intră pe geam. Nu te descuraja dacă drumul pe care l-ai ales se opreşte brusc azi! Ocoleşte, ia-o de la capăt şi vei găsi o altă cale să înaintezi. Important este să ai încredere în tine.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Balanță

Apar complicaţii în relaţia de dragoste, când te aştepţi mai puţin. Încearcă să depăşeşti momentul fără să dai vina pe cineva şi fără să faci reproşuri dureroase persoanei iubite.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Scorpion

La început de săptămână, ar fi bine să iei câteva decizii clare. Marte te avertizează asupra unei pierderi importante. Dacă începi acum o afacere nouă sau faci achiziţii scumpe, fii atentă ce preţ plăteşti.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Săgetător

Situaţia financiară pare să fie mai dificilă. Fii precaută ori de câte ori ţi se cer bani în plus, pentru servicii sau obiecte pe care știai că le poți obține la un preț mult mai acceptabil.

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Capricorn

Va fi o zi mai încărcată, pentru că tu singură îți propui să rezolvi diverse lucruri. Vor fi întâlniri inutile, dar și o situaţie mai dificilă în care trebuie să ţii cont de sensibilităţile fiecăruia.  

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Vărsător

Venus va scoate azi la suprafaţă o greşeală, veriga slabă din echipa ta sau un defect din cauza căruia nu poţi merge mai departe. Încearcă să depăşeşti acest moment fără să pierzi nimic!

Horoscopul zilei de 12 octombrie – zodia Pești

Parteneriatele, fie ele de serviciu, de afaceri sau de orice altă natură, vor avea de suferit azi. Marte retrograd poate afecta serios relaţiile care nu se bazează pe încredere deplină.