Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Taur

Fii mai atentă la cumpărături sau la negocieri, fie ele legate de preţ sau de alte beneficii pe care le poţi obţine în urma unei tranzacţii. Orice achiziţie poate fi riscantă azi.  

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Gemeni

Fereşte-te să aduci acasă problemele de la serviciu şi, mai ales, nu discuta despre ele la întâlnirile cu persoana iubită. Încearcă să te relaxezi în timpul liber şi să uiţi de grijile cotidiene.  

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Rac

Astrele te avertizează că este posibil să pierzi ceva la care ţii foarte mult, fie un bun de preţ, nişte bani sau un beneficiu de care te bucuri la serviciu. Pierderea va fi compensată, totuşi, prin dragoste.  

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Leu

Ai noroc azi dacă Mercur îţi va suplimenta câştigurile şi îţi va aduce un bonus pe lângă veniturile tale obişnuite. Nu este exclus să fie bani în dar de la părinţi.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Fecioară

Este timpul să încerci tot felul de experienţe, să te exprimi liber şi să îţi urmezi visul. Venus poate aduce azi oportunităţi inedite.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Balanță

Bugetul, facturile, plăţile urgente ar trebui şi ele puse pe o listă cu priorităţi să nu rămâi cu datorii. Este bine să te ocupi azi de plățile urgente și să scapi de ele.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Scorpion

Relaţiile cu anumite persoane îţi dau bătăi de cap şi se complică de la o zi la alta. Sunt situaţii în care trebuie să cedezi, dar şi situaţii în care este bine să îţi susţii punctul de vedere până la capăt.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Săgetător

Câtă vreme programul îţi permite, încearcă să te bucuri de timpul tău liber şi să te distrezi. În plus, Mercur îţi aduce şi bani în cea de a doua parte a zilei.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Capricorn

Jupiter te avertizează că vei avea o zi încărcată şi probleme urgente de rezolvat în familie. Treburile gospodăreşti îţi ocupă tot timpul liber, dar vei reuşi să obţii în cele din urmă confortul dorit.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Vărsător

Marte anunţă momente tensionate în relaţia cu unele persoane apropiate. Este posibil ca propunerile tale să fie primite cu reticenţă sau să fii refuzată politicos, dacă insişti prea mult.

Horoscopul zilei de 12 noiembrie – zodia Pești

Veştile legate de bani sunt destul de neplăcute. Este posibil ca anumite cheltuieli, pe care le-ai amânat, să devină necesare, iar preţul stabilit anterior să crească.