Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Berbec

Evită cumpărăturile, dacă ți-au rămas prea puțini bani după Sărbători. Zilele acestea, chiar dacă sunt reduceri, merită să faci anumite investiții numai dacă ai suficienți bani și nu intri în economii.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Taur

Organizează o seară deosebită pentru copii sau pentru soțul tău. Fă ceva inediat, să uiți de monotonia zilelor reci de ianuarie. Cei pe care îi iubești merită mai multă atenție din partea ta.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Gemeni

Sănătatea ta poate fi vulnerabilă. Evită locurile aglomerate, unde știi că ar putea fi persoane contagioase. Sunt vizate căile respiratorii, iar durerile de cap pot persista azi, dacă nu iei un tratament adecvat.

Horoscop 12 ianuarie – zodia Rac

Marte te ajută să revii în atenţia unor persoane care te-au refuzat în trecut, dar care au acum nevoie de tine. Este posibil să primești o ofertă de colaborare cu care poți aduna mai mulți bani.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Leu

Venus te poate ajuta să negociezi o plată în favoarea ta. Se pare că trebuie să termini cât mai curând un proiect, mult mai devreme decât era stabilit și ai putea cere niște bani în plus.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Fecioară

Eşti preocupat de viitorul tău mai mult ca niciodată şi te întâlneşti cu prietenii să puneţi la cale planuri noi. Alege idei uşor de pus în aplicare. Dacă te gândeşti la o afacere de familie, porneşte cu un buget cât mai redus.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Balanță

Se anunţă o zi bună pentru planurile tale și te simți protejat de astre. Mercur aduce un suflu nou în relaţiile cu cei din jur. Colegii colaborează cu tine să finalizați mai repede un proiect nou.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Scorpion

La serviciu, proiectele sunt dificile, dar te vor face să lucrezi cu spor. Trebuie să fii mai ambițioasă și să finalizezi anumite lucruri chiar de azi pentru a ajunge la rezultatul final până vineri.

Horoscop 12 ianuarie – zodia Săgetător

Primeşti numai veşti bune din partea astrelor, care te încurajează din toate punctele de vedere. Venus promite realizări mari la serviciu care vor aduce și beneficii în plus la salariu.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Capricorn

Te aşteaptă o zide bun augur, în care Mercur grăbeşte finalizarea unor situaţii neplăcute și vei scăpa de niște obligații. Dacă erai nevoită să susții pe cineva cu bani, azi vei reuși să scapi de această corvoadă.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Vărsător

Mercur îţi aduce câteva veşti bune la serviciu şi te ajută să treci peste un obstacol. Vei reuși să discuți cu șefii despre situațiile neclare și vei primi sprijin din partea lor.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie – zodia Pești

Oricât de mult ai munci, spre seară ar fi bine să eviți bucătăria și treburile casnice. La mijloc de săptămână, ai nevoie de o seară mult mai relaxantă, pentru a fi în formă a doua zi.