Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Berbec

Ai grijă de cei dragi, de soț sau de copii. Este posibil să apară probleme medicale la care nu te aștepți sau probleme de altă natură, pe care ei singuri nu le pot rezolva.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Taur

Mercur revigorează viața socială și te ajută să îți faci prieteni noi. Vei fi atrasă în proiecte inedite și creative. Sau vei fi cooptată de o prietenă să faci sport în aer liber sau să participi la un hobby relaxant. 

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Gemeni

Se conturează o etapă profesională nouă, chiar dacă astrele îți vor scoate în cale provocări noi. Cu ajutorul lui Venus vei reuși să treci peste ele și să demonstrezi că te poți ocupa de proiectele dificile.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Rac

Petrece mai mult timp liber cu prietenii și încearcă să lași în urmă supărările cotidiene. Este bine să te ferești de conflicte sau de orice situație care poate degenera într-o ceartă.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Leu

Evită deciziile majore, mai ales în dragoste! Ziua de vineri nu este cea mai bună alegere pentru decizii mari. Mai bine aștepți sâmbăta sau duminica pentru a discuta cu persoana iubită despre proiectele voastre de viitor.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Fecioară

Ți-ar prinde bine o activitate recreative. Mișcarea în aer liber sau orice prilej de a te amuza cu prietenii sunt bine venite după amiază, pentru că vor fi și momente tensionate azi.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Balanță

Vei primi vești de la oameni din trecut și vei reuși să rezolvi o problemă mai veche de familie. Părinții vor aprecia că te implici, deoarece tu vei găsi o soluție mult mai rapidă.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Scorpion

Marte poate aduce vești surprinzătoare din partea unui prieten sau a unui bărbat care joacă un rol important în viața ta. Se pare că el va impune o schimbare pe care nu îți este ușor să o accepți.  

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Săgetător

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șanse mari să fii chemată la un interviu. Trebuie doar să trimiți cv-uri și în alte domenii decât cele în care ai lucrat până acum.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Capricorn

Vei avea o zi mai dificilă din punct de vedere financiar, dacă nu ai pus deoparte bani albi pentru zile negre. Vei reuși, totuși, să găsești o soluție și să te descurci onorabil, chiar dacă ai datorii.

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Vărsător

Situația ta financiară pare să fie deja mai echilibrată. Poate chiar azi primești salariul sau un bonus pe care îl meriți. Te vei descurca mult mai bine financiar săptămâna viitoare.  

Horoscopul zilei de 12 februarie – zodia Pești

Profită de influența lui Venus care te poate ajuta să revitalizezi viața de cuplu și să îți faci planuri noi împreună cu persoana iubită. Ferește-te, însă, să vorbiți despre bani și despre cheltuielile voastre.