Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Berbec

Muncește și recuperează lucrurile pe care nu ai apucat să le faci zilele trecute. În curând, vei primi și ajutor, iar soluțiile colegilor se vor dovedi inspirate. Va fi o zi spornică, în care poți rezolva multe.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Taur

Numărul 12 al zilei de azi este un număr norocos și poți rezolva o problemă mai veche legată de bani. Se pare că azi poți achita o datorie mai mare, o amendă sau o factură din cauza căreia îți făceai griji.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Gemeni

Caută idei ușor de pus în practică, și acasă, și la serviciu. Ai grijă să nu complici lucrurile, pentru că riști să pierzi bani. Dacă cei din jur găsesc soluții simple, colaborează cu ei și nu mai sta pe gânduri.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Rac

Mai ai de așteptat pentru ca lucrurile să meargă așa cum îți dorești tu. Ai grijă să nu plătești nimic în avans și verifică de două ori actele care ți se cer și prețul unor servicii care ți se par prea scumpe.

Horoscop 12 decembrie – zodia Leu

Dacă vrei să realizezi ceva, nu aștepta să te sune ceilalți și nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. Lucrurile se pot schimba rapid și trebuie să acționezi la momentul potrivit. În plus, trebuie să fii foarte atentă cu banii.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Fecioară

Ar fi indicat să te ocupi rapid de problemele familiei dacă sunt implicate sume mari de bani, documente și acte importante. Există riscul să pierzi o ofertă bună sau niște bani, dacă nu reușești să iei o decizie bună la timp.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Balanță

Înainte de Crăciun, ar fi bine să scapi de toate datoriile și să îți folosești banii pentru lucrurile frumoase pe care ți le dorești. În dragoste, dacă ai impresia că nu te mai așteaptă nimic deosebit, gândește-te la o schimbare.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Scorpion

Abține-te să arunci cu banii în dreapta și stânga, chiar dacă vrei să faci surprize deosebite celor dragi. Familia va înțelege dacă situația financiară nu îți  permite să faci cheltuieli mari de Sărbători.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Săgetător

Pune deoparte cât mai mulți bani, mai ales dacă vrei să călătorești de Crăciun. Este bine să fii calculată cu bugetul de care dispui și să lași surprizele pe mai târziu. Pregătirile de călătorie sunt prioritare.

Horoscop 12 decembrie – zodia Capricorn

Apar probleme care te frământă și găsești cu greu o rezolvare, astfel încât să fie mulțumită toată lumea. Cu toate acestea, este posibil ca o rudă să te critice și să pună gaz pe foc în momentele critice.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Vărsător

Vor sosi vești bune în curând, deoarece ești protejată de Venus. Lucrurile se îndreaptă, grijile se risipesc și vei avea o zi benefică din toate punctele de vedere. Din punct de vedere material, vei avea de câștigat.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Pești

Ți-ar prinde bine azi să te ocupi doar de treburile casnice simple și să eviți să ieși prin magazine, unde vei fi tentată să cheltuiești mulți bani. Mai bine cauți oferte mai ieftine în magazinele on-line.