Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Berbec

Ai nevoie de liniște și încerci să scapi de persoanele insistente care te caută să discutați despre diverse probleme din viața lor. Nu este deloc în firea ta să desfaci firul în patru.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Taur

Poate fi o zi bună să reiei legătura cu o persoană care te-a dezamăgit în trecut, dar care merită să fie iertată și care așteaptă o vorbă bună din partea ta.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Gemeni

Va fi o zi în care vei munci, fie pentru serviciu, dacă ai prea multe responsabilități, fie prin casă, unde trebuie aranjate lucrurile. Dar oboseala te poate face să renunți la micile distracții de după amiază.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Rac

Azi vor apărea mici discuții neplăcute cu copiii care nu înțeleg de ce nu au voie să se implice în anumite activități. Încerci să îi ții departe de prietenii lor care pierd vremea.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Leu

Cu vremea mohorâtă de afară, azi ar fi bine să te ocupi de casă și să faci primele cumpărături de Crăciun. Câteva obiecte decorative în spiritul iernii te vor scoate din atmosfera gri.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Fecioară

Faci o vizită scurtă părinților sau unor prieteni care te așteaptă de ceva vreme. Este o zi bună să te relaxezi în compania unor oameni dragi și să puneți țara la cale la un pahar de vin.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Balanță

Gândește-te la o solușie să economiseşti şi să sporeşti banii câştigaţi. Curând sosesc Sărbătorile, iar cheltuielile vor creşte de la o zi la alta, pentru cadouri şi distracţii.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Scorpion

Se pare că azi vei număra mai mulți bani și te poți ocupa de unul dintre proiectele pe care le-ai amânat în ultima vreme. Este o zi prielnică pentru achiziția de aparatură utilă în casă.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Săgetător

Este o zi excelentă pentru cumpărături și mici investiţii. Indiferent ce cumperi sau ce activitate începi azi, banii pe care îi vei cheltui vor spori valoarea lucrurilor pe care le realizezi.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Capricorn

Primeşti veşti bune legate de bani, dar pot apărea tensiuni în familie din cauza câştigurilor sau afacerilor tale. Este posibil ca unele rude sau chiar copiii tăi să aibă pretenţii financiare.

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Vărsător

Partenerul de viaţă îţi pregăteşte o surpriză frumoasă, arată Venus care favorizează călătoriile şi întâlnirile romantice. Acceptă propunerile lui fără să mai stai pe gânduri. 

Horoscopul zilei de 12 decembrie – zodia Pești

Emoțiile sunt la cote ridicate azi, fie că ai emoții pentru copiii tăi, fie că ai emoții pentru un proiect la care ții foarte mult și care s-ar putea să nu iasă așa cum vei dori tu.