Horoscopul zilei de 12 august – zodia Berbec

Fii atentă la persoanele care critică tot timpul și emit pretenții. Cu astfel de colegi nu poți colabora prea bine, iar azi trebuie să te impui în fața lor sau să îi ții la distanță.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Taur

Luna plină arată că vei avea câteva zile mai tensionate în familie și este posibil să fii îngrijorată din cauza unor probleme de sănătate. Fie copiii, fie părinții mai bătrâni vor avea nevoie de ajutor.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Gemeni

Este o zi bună pentru tot felul de discuții amicale, dialoguri și negocieri din care poți obține o colaborare și niște bani în plus. Nu este exclus să pleci într-o călătorie mai spre seară.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Rac

Luna plină din Vărsător îți poate da planurile peste cap și vei fi nevoită să pleci de acasă sau să faci cu totul altceva decât ți-ai propus. Încearcă să te adaptezi noilor situații și nu te îngrijora.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Leu

Vei avea o zi norocoasă și un weekend plin de evenimente și distracții. Luna plină ține cu tine și te va ajuta să ieși din viața monotonă de lucru și să faci ceva nou, să descoperi locuri noi.

Horoscop 12 august – zodia Fecioară

Poate fi o zi excelentă pentru călătorii şi vacanţe, dar astrele te avertizează că este posibil să apară cheltuieli neaşteptate. Nu este exclus ca unele prețuri pe care le credeai bătute în cuie să crească.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Balanță

Foloseşte cu economie banii şi celelalte resurse de care dispui, să beneficiezi de un buget cât mai mare pentru călătorii și vacanță. Dacă pleci azi la drum lung, Luna plină din Vărsător va fi cu tine.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Scorpion

Nu este exclus să te confrunţi cu probleme de sănătate destul de costisitoare. Luna plină poate amplifica acum problemele mai vechi legate de rinichi sau de inimă, așa că trebuie să fii prevăzătoare.

Horoscop 12 august – zodia Săgetător

Îți merge de minune, iar schimbările pe care le promite Luna plină din Vărsător vin la timp pentru zodia ta. Este o zi potrivită să pleci la drum, să te distrezi, să organizezi o drumeție cu prietenii.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Capricorn

Te bucuri de sprijinul astrelor în tot ceea ce faci, fie că sunt planuri ambiţioase, fie că doreşti să îţi iei concediu şi să pleci departe de casă. Mercur aduce cu el venituri consistente.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Vărsător

Luna plină se află în aceste zile în zodia ta și poate favoriza unele schimbări benefice. Este timpul să îți cauți un partener, dacă ești singură, sau să pleci într-o excursie cu prietenii tăi.

Horoscopul zilei de 12 august – zodia Pești

Luna plină te sfătuieşte să fii deschisă cu prietenii sau cu membrii familiei tale şi să încurajezi iniţiativele care știi că vor avea rezultate bune. Sprijinul tău va fi cu atât mai important dacă este vorba de copii.