Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Berbec

Răbdarea şi abilităţile tale profesionale vor fi puse la încercare. Apar tot felul de obstacole la locul de muncă şi te descurci mai greu, dacă nu găseşti un aliat printre şefi.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Taur

Lucrurile merg foarte greu la început de săptămână, la serviciu. Nu toți colegii se apucă de muncă imediat. Dar, dacă ideile tale sunt bune, vei găsi sprijin din partea lor să le pui în aplicare.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Gemeni

Fereşte-te să faci vreo remarcă ironică la adresa celor din jur sau să participi la conflictele de la locul de muncă. Tensiunile dintre colegi ar putea crește azi, dar tu trebuie să fii cât mai echilibrată și să împaci și capra și varza.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Rac

Eşti mai puţin atentă la problemele de serviciu şi mai distrată, ceea ce s-ar putea să îţi aducă sancţiuni sau critici voalate din partea unor colegi care depind de tine. Fă un efort să fii cât mai organizată de dimineață.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Leu

Dacă nu ai deja o relație stabilă, nu este exclus să te îndragostești azi de o persoană volubilă, fermecătoare și plină de temperament. Îți va atrage imediat atenția și veți comunica foarte ușor.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Fecioară

Relația de cuplu se înviorează și devine tot mai frumoasă în zilele care urmează. Azi trebuie doar să fii mai atentă la cerințele partenerului de cuplu și să îi faci o bucurie.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Balanță

Lasă deoparte treburile casnice pe care nu le poți face singură. Așteaptă un moment prielnic în care poți cere ajutorul celorlalți și lucrurile se vor rezolva mult mai repede.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Scorpion

La serviciu, ai vești de bun augur. Unul dintre șefi sau un coleg care colaborează cu tine are o idee strălucită să rezolva mai repede proiectele complicate. Și are nevoie de ajutorul tău!

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Săgetător

Lucrurile evoluează spre bine și grijile încep să dispară! Influența lui Mercur te va răsplăti pentru răbdare și pentru toate eforturile de până acum, deoarece situația ta materială se ameliorează.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Capricorn

Vei găsi motivația necesară să iei o decizie majoră în plan sentimental. Astrele te sfătuiesc și ele să nu mai amâni momentul și să profiți de momentele de intimitate din această seară.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Vărsător

Vei avea ocazia să clarifici câteva aspecte îngrijorătoare la serviciu. Tranzitul lui Venus în semnul de Foc al Berbecului face ca lucrurile să se desfășoare mult mai repede decât anticipai.

Horoscopul zilei de 12 aprilie – zodia Pești

În relația cu șefii, abordează fiecare problemă cu multă diplomație și nu lăsa să se vadă ce lucruri te deranjează. Trebuie să te ferești să iei decizii impulsive sau să faci vreo declarație imprudentă.