Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Berbec

Alege-ți cuvintele cu grijă și evită să dai sfaturi, pentru că oamenii au nevoie de sprijin concret, nu de morală! Este o zi tensionată în familie și este posibil să apară unele discuții aprinse.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Taur

Călătoriile pe distanțe scurte sunt binevenite azi. Te vei întâlni cu oameni dragi, vei merge în vizită sau vei ieși la un restaurant alături de alți membrii ai familiei și te vei simți excelent.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Gemeni

Indiferent cât de mult muncești dimineața, după amiaza trebuie neapărat să închizi calculatorul și să încerci să te relaxezi cu o plimbare sau cu un hobby.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Rac

Vei avea o zi mai dificilă, dacă depinzi financiar de alte persoane şi nu reuşeşti să te descurci singură. Poate reușești să obții un împrumut de la părinți pentru cheltuielile urgente.

Horoscop 11 martie – zodia Leu

Ai şanse mari să afli de la prieteni despre noi locuri de muncă sau despre o colaborare care te învață să munceşti pe cont propriu. Poţi descoperi un nou domeniu de lucru care ți se potrivește.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Fecioară

Dacă te gândeşti să faci unele schimbări prin casă, să scapi de vechituri sau să îți cumperi o mașină nouă, urmează-ţi visul! Este o zi bună să cumperi ceva ce îți sporește confortul.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Balanță

Fă-ți timp și ai grijă să continui proiectele începute, chiar dacă necesită eforturi mari şi bani. Dacă le amâni, s-ar putea să te coste mai scump mai târziu.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Scorpion

Este o perioadă excelentă să petreci timpul liber cu cele mai dragi persoane din viața ta sau cu prietenii. Se pare că vei avea musafiri sau vei fi invitată la o masă în oraș.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Săgetător

Gândeşte-te la toate lucrurile frumoase pe care vrei să le realizezi şi fă-ţi o listă cu priorităţi. Mercur te poate ajuta să îţi atingi scopurile, dacă eşti organizată şi nu îţi cheltuieşti toţi banii pe nimicuri.

Horoscop 11 martie – zodia Capricorn

Trebuie să fii mai atentă la cheltuieli şi la aparatura costisitoare din casă, să nu se defecteze. Există riscul să apară probleme cu telefonul, calculatorul sau chiar cu roboții din bucătărie.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Vărsător

La serviciu, unii colegi iau decizii greșite și apar pierderi mari. Apără-ţi drepturile şi cere despăgubiri, indiferent de valoarea lor, pentru că cei vinovaţi trebuie să răspundă. 

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Pești

Detaşează-te de problemele cotidiene şi încearcă să te bucuri de clipele frumoase de azi. Astrele anunţă o ci liniştită, dacă reuşeşti să laşi în urmă tensiunile și să te ocupi mai mult de tine.