Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Berbec

Câteodată faci declarații care produc confuzie, iar partenerul de cuplu nu știe ce decizii să mai ia. Încearcă să fii cât mai clară azi, dacă stați de vorbă despre subiecte neclare.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Taur

Un fost coleg sau o prietenă bună îți oferă o colaborare pentru a participa la un proiect creativ. Tu ai un simț estetic foarte fin și vei veni cu idei bune, astfel încât lucrurile să demareze repede.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Gemeni

Azi trebuie să îți folosești abilitățile de negociator și să ieși dintr-o situație care te încurcă. Dacă te confrunți cu persoane cu care îți este greu să comunici, scurtează dialogul cât poți de mult.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Rac

Cere-ți drepturile și nu te mulțumi cu jumătăți de măsură. Azi este o zi în care trebuie să fii atentă la banii pe care îi primești și la drepturile care ți se cuvin.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Leu

Schimbările frumoase sunt așteptate cu nerăbdare, dar presupun și multă muncă. Astrele sunt de partea ta, dacă vrei să faci o schimbare importantă în casă și în familie.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Fecioară

La serviciu, sunt necesare idei inovatoare și tehnici mai complexe de lucru. Ar fi bine să fii printre primii care le adoptă sau care le propun șefilor.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Balanță

Venus te poate ajuta să ajungi mai ușor la persoanele de care ești interesată, fie ele posibili parteneri de afaceri sau un posibil partener de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele unei întâlniri romantice.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Scorpion

O relație importantă, un prieten din trecut îți va ocupa tot timpul liber și vei face o mulțime de concesii pentru această persoană. Gândește-te bine dacă merită!

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Săgetător

Trebuie să faci un efort și să îi asculți și pe cei din jur, mai ales dacă sunt membrii de familie. Poate că rudele tale sunt uneori enervante, dar trebuie să le ajuți.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Capricorn

Încearcă să te distanțezi de persoanele care îți crează probleme și care răspândesc tot felul de zvonuri. În curând, toți cunoscuții tăi își vor da seama că ceilalți greșesc, iar tu trebuie să rămâi echilibrată.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Vărsător

Ideile tale originale te ajută azi să fii mai creativă și să rezolvi o situație dificilă la serviciu. Spre seară, merită să te recomenpensezi cu un pahar de vin.

Horoscopul zilei de 11 martie – zodia Pești

Te simți bine, ai o zi bună și plină de energie și vei primi vești bune de la serviciu. Se pare că și partenerul de viață va veni acasă cu o veste bună care te ajută să îți faci planuri de viitor.