Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Berbec

Ești norocoasă azi, datorită lui Jupiter. Acest astru te poate ajuta să rezolvi probleme mai vechi de la serviciu și să faci o afacere bună. Te va susține și o colegă care te apreciază.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Taur

Te vei confrunta cu probleme de sănătate, fie tu personal, fie un membru al familiei. Este posibil ca unele afecțiuni mai grave să se manifeste dinnou. Fii prevăzătoare și solicită sfatul unui medic.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Gemeni

Vei avea o șansă să recuperezi un obiect pierdut sau banii pe care i-ai dat cu împrumut. Cu sprijinul lui Venus din Vărsător, soțul sau partenerul de viață va încerca să te ajute să recuperezi pierderile.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Rac

Ferește-te să te implici în activități sau proiecte costisitoare. Este o perioadă critică pentru investiții, iar ideile tale, oricât ar fi de bune, ar putea da greș. E mai bine să te ocupi doar de îmbunătățiri.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Leu

Verifică bugetul și fii prevăzătoare în privința cheltuielilor. Situația ta financiară poate deveni critică. Lipsa banilor poate atrage după ea și probleme în relația cu persoanele apropiate.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Fecioară

Mercur retrograd poate avea influențe puternice asupra vieții de familie și asupra planurilor tale de viitor. Vei fi constrânsă să iei decizii care nu te avantajează în prezent, dar care te pot ajuta ulterior.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Balanță

Azi ai nevoie de multă răbdare și diplomație. Vei fi nevoită să accepți deciziile altor persoane, fără să poți schimba nimic. Dar consecințele neplăcute nu te vor afecta pe termen lung.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Scorpion

Oricât de mult te-ai strădui, astrele îți scot în cale obstacole noi peste care nu mai poți trece singură. Cere ajutor prietenilor pentru a depăși momentele critice. Planurile tale nu trebuie să se schimbe.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Săgetător

Fii deschisă și interacționează cu oameni cât mai diferiți și vei avea parte de vești bune. Chiar dacă este o perioadă mai dificilă pentru planurile tale de suflet, vei găsi sprijin unde nu te aștepți.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Capricorn

Evită conflictele dintre prieteni, care nu te privesc personal. Mercur retrograd poate amplifica relațiile tensionate și poate duce la destrămarea unor relații pe care le credeai solide.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Vărsător

Venus este de partea ta, în pofida tuturor greutăților care îți apar în cale. Datorită ei, vei reuși să pui pe roate un proiect de suflet, chiar dacă te va costa mai mult decât te așteptai. Revizuiește bugetul și vei reuși!  

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Pești

Jupiter îți protejează banii azi, dar eșuează când vine vorba de relații și diplomație. Există riscul să faci o gafă față de o persoană care ține mult la etichetă și nu trece ușor peste indiscreții.