Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Berbec

Se anunţă momente tensionate în familie, dar vor trece repede cu ajutorul rudelor tale diplomate. Încearcă să nu pleci urechea la toate zvonurile răutăcioase, iar astrele îţi vor oferi o zi mai bună!

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Taur

Vineri este ziua în care îți place să faci cumpărături, iar azi vei risipi o sumă mare de bani. Încearcă să alegi numai produse de calitate, mai ales dacă le faci cadou de Crăciun.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Gemeni

Vinerea, tot ce vrei este o după amiază liniștită, în care să te ocupi de casă, de familie sau de micile tale probleme personale. Dar, azi, ar fi bine să mergi la salon și să te ocupi de imaginea ta.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Rac

Ai multe de făcut la serviciu și vei avea o dimineață aglomerată, dar după amiaza va fi mult mai liniștită. Trebuie doar să colaborezi cu doi sau trei colegi care rezolvă totul repede.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Leu

Jupiter favorizează acum discuţiile şi negocierile, mai ales dacă, în ultima vreme, nu te-ai înţeles prea bine cu cei din jur. Relaţiile cu unii dintre colegi se vor îmbunătăţi şi vei fi mulţumită.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Fecioară

Te dezamăgește o persoană care una spune și alta face. Iar azi nu este prima dată când își schimbă ideile peste noapte. Trebuie să fii fermă în fața ei și să îți menții poziția.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Balanță

Astrele susţin proiectele ingenioase şi te ajută să pui în practică idei mai puţin convenţionale. Vei avea succes în faţa superiorilor şi răsplata va fi pe măsură.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Scorpion

Ai mult de lucru, dar nu încerca să faci exces de zel. Dacă te simți deja obosită după o săptămână plină, încearcă să pui capăt lucrului mai repede azi.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Săgetător

Evită activitățile repetitive, obositoare, care nu îți aduc nici profit. Azi ar fi bine să faci sport sau să înveți să gătești o prăjitură deosebită, pe care vrei să o faci și pentru masa de Crăciun.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Capricorn

Dimineața poate fi obositoare, dar seara trebuie să îți oferi câteva ore libere pe care să le petreci doar cu partenerul de viață. Dacă ești singură, poate că este momentul să adopți un animal de companie.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Vărsător

Poate fi o zi bună pentru afaceri, pentru mici negocieri sau pentru un nou contract de muncă, deoarece vei primi o ofertă bună. Poate fi o zi bună să negociezi cu șegii tăi schimbări pentru anul viitor.

Horoscopul zilei de 11 decembrie – zodia Pești

Mercur încurajează distracţiile şi te vei întâlni cu o prietenă care are mereu idei excelente de distracție. Poate fi o zi bună să imaginați jocuri noi pentru copiii voștri sau să faceți o scurtă plimbare.