Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Berbec

Este posibil să întâlneşti oameni care vor încerca să profite de cea mai mare vulnerabilitate a ta – teama ta de eşec. Chiar dacă nu îți iese totul perfect azi, nu face din asta o tragedie. Mergi mai departe!

Horoscop 11 aprilie – zodia Taur

Este posibil să faci o alegere greșită într-o situație care ține de casă. Cere prietenilor să te ajute, să faci faţă tuturor provocărilor. La început de săptămână ai nevoie de sprijin concret.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Gemeni

Relaţia sentimentală poate deveni confuză dimineața. Venus, astrul care protejează dragostea, ajunge în zodia Racului şi te poate ajuta să lămureşti situaţia. Întâlnirea voastră de seara va fi mult mai plăcută.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Rac

Va fi o zi tensionată în familie. Eşti pusă în faţa faptului împlinit, în fața unor decizii luate de ceilalţi, dar pe care nu le poţi accepta. Singura soluţie este să faceți fiecare un compromis.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Leu

Eşti împinsă să accepţi ideile unor persoane care nu îţi plac. Acest lucru îţi poate afecta munca la serviciu și este posibil să obţii rezultate mai slabe, care vor ieşi imediat în evidenţă. Trebuie să fii precaută!

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Fecioară

Eşti tentată să îţi asumi anumite riscuri financiare pentru a rezolva probleme spinoase din familie. Este posibil să pierzi bani, fără şanse prea mari să îi recuperezi. Dar vei rezolva totul definitiv.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Balanță

Nesiguranța persistă în relația de dragoste. Ai nevoie de mai mult timp să iei deciziile importante legate de relaţia intimă. Există întrebări la care nu ai primit răspuns, aspecte pe care nu le poţi lămuri singură.

Horoscop 11 aprilie – zodia Scorpion

Situaţia de la serviciu, dar şi relaţiile cu oamenii de care depinzi vor fi în favoarea ta. Vei avea noroc dimineața, mai ales dacă ești și tu generoasă cu ceilalți și îi sprijini când au nevoie de ajutor.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Săgetător

Evită să judeci persoanele care au greșit și încearcă să le oferi o soluție practică. Vei fi apreciată, iar statutul tău la serviciu va fi mult mai bun. Este o zi în care te poți afirma.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Capricorn

Ai tendința de a păstra pentru tine unele detalii sau aspecte legate de serviciu pe care ar trebui să le discuți, totuși, cu unii dintre colegi. Azi este o zi în care trebuie să comunici deschis.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Vărsător

Riscul de a pierde bani este destul de mari azi. Pot apărea cheltuieli la care nu te gândeai doar pentru a satisface mofturile copiilor sau ale partenerului de viață. Selectează cu grijă ce vrei să cumperi.

Horoscopul zilei de 11 aprilie – zodia Pești

Va fi o zi bună, în care vei rezolva o situație deosebită pentru copii. Poate că vei reuși să le cumperi un obiect de care au nevoie și la școală, și pentru dezvoltarea lor personală.