Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Berbec

O rudă apropiată poate face presiuni asupra ta să obţină ceea ce crede că i se cuvine. Poate fi vorba despre o moștenire sau despre o datorie uitată. Vei avea parte de discuții neplăcute.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Taur

Munceşti foarte mult azi și în următoarea perioadă. Se pare că trebuie să te ocupi de organizarea unui eveniment deosebit legat de serviciu. Poate fi vorba de o delegație care trebuie să aibă succes.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Gemeni

Sunt șanse mari ca un fost coleg sau partener să îţi ofere şansa de a obține un al doilea loc de muncă. Noua colaborare va fi de scurtă durată, dar va fi o sursă de venituri bine venită.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Rac

Te bucuri de influența lui Jupiter, care favorizează acum planurile noi și ideile ambițioase. Lasă în urmă proiectele care nu au avut niciun rezultat până acum și abordează activitățile mai profitabile.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Leu

Fiecare zi aduce noutăți, iar evenimentele care se anunță te vor scoate din rutina programului de muncă. Bucură-te de întâlnirile cu prietenii care te caută și care pot aduce vești bune.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Fecioară

Dacă ești pus în fața unei situații delicate și trebuie să faci o alegere dificilă, ține cont numai de ceea ce îți dictează conștiința. Nu te lăsa influențată de opiniile altora, mai ales dacă e o problemă de familie.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Balanță

La serviciu, te loveşti de persoane dificile, care refuză să discute pe marginea problemelor urgente. Ai nevoie de multă răbdare, să îi faci să înţeleagă punctul tău de vedere.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Scorpion

Fii optimistă, pentru că orice lucru bine gândit va fi în cele din urmă așa cum îl dorești. Ai încredere în oamenii care te apreciază, chiar dacă refuză să facă anumite lucruri aşa cum vrei tu.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Săgetător

Va fi o zi bună să face mici investiţii în obiecte utile pentru casă, dar mai ales pentru copii, dacă ai familie. Dacă ai nevoie de electrocasnice noi, găsește un moment liber după amiaza să verifici ofertele de pe piață.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Capricorn

Zodia ta este ajutată de Venus, unul dintre cele mai dinamice și generoase astre. Ea va susține orice activitate sau proiect nou și te va ajuta să obții anumite avantaje.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Vărsător

Cineva apropiat are nevoie de sprijin din partea ta. Dar, oricât de mult ai vrea să îl ajuţi, nu poţi lua decizii în numele lui. Câteva sfaturi şi un împrumut în bani vor fi de ajuns să iasă din situaţia dificilă în care se află.

Horoscopul zilei de 10 februarie – zodia Pești

Dimineața poate fi haotică, primești telefoane și vești care alungă liniștea. După amiaza, lucrurile vor reveni la normal și vei reuşi să îţi pui în aplicare planurile pe care le aveai pentru azi.