Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Berbec

Ții prea mult la ideile tale, deși recunoști în sinea ta că alții pot avea propuneri mai bune. Dacă participi la o ședință azi, ascultă mai întâi ce au de spus colegii cu mai multă experiență decât tine.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Taur

Evită să mergi la serviciu azi, dacă abia te-ai întors din concediu. Încearcă să păstrezi ziua de azi doar pentru tine, să te relaxezi și să te odihnești după călătoriile lungi. Vei avea mai mult spor zilele viitoare.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Gemeni

Cineva drag îți poate reproșa azi că te gândești adesea numai la tine și nu ții cont de nevoile lui. Încearcă să păstrezi mai mult timp liber spre seară pentru partenerul de cuplu și să discutați.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Rac

Situația ta financiară este stabilă, chiar dacă mai ai cheltuieli de făcut. Trebuie doar să fii atentă la ce cumperi, să fie ceva util sau ceva care îți aduce reale satisfacții.

Horoscop 1 septembrie – zodia Leu

Nu pleca la cumpărături doar de dragul de a achiziționa ceva nou! Se spune că în prima zi de toamnă trebuie să aduni bani, nu să îi dai. Așadar, păstrează cu grijă banii primiți la final de august.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi excelentă pentru scurte călătorii și vizite, dacă îți este dor de bunici sau de prietenele tale din copilărie. Ai mai mulți bani și se rotunjește bugetul pentru mici distracții în familie.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Balanță

După amiaza încearcă să petreci câteva ore plăcute cu o prietenă, cu sora ta sau cu fiica ta. Dacă te ocupi numai de treburile de acasă sau de problemele din familie, viaţa personală va fi destul de fadă.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Scorpion

Problemele financiare pot aduce neînţelegeri în relaţia de cuplu. Se pare că partenerul tău nu este de acord cu planurile şi cheltuielile pe care vrei să le faci la început de septembrie.

Horoscop 1 septembrie – zodia Săgetător

Apar tot felul de discuții în căsnicie legate de casă și de educația copiilor. Unele dintre ele nu vor fi plăcute. Mai aveți de discutat azi și despre lucrurile pe care tu consideri necesar să le cumperi.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Capricorn

Pune deoparte banii pe care îi câştigi la început de septembrie pentru a face investiţii cu folos peste câteva luni. Se spune că, dacă aduni bani pe 1 septembrie, se înmulțesc aproape singuri!

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Vărsător

Astrele te ajută să rezolvi problemele personale, mai ales pe cele de dragoste. O plimbare pe seară și o discuție sinceră va risipi orice neînțelegere din cuplu, mai ales crizele de gelozie.

Horoscopul zilei de 1 septembrie – zodia Pești

Programul de azi se aglomerează, se adună mici proiecte pe care nu le poți lăsa neterminate, dar nu toate lucrurile pe care le faci îţi vor aduce satisfacţii. Spre seară, relaxează-te cu o cană de ceai aromat!