Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Berbec

Profită din plin de energia pe care o simți azi și în următoarele trei, patru zile. Luna plină din zodia te poate ajuta să vezi clar ce ai de făcut, să îți stabilești o ordine și să îți clarifici sentimentele.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Taur

Este momentul ideal să închei socotelile cu persoane care nu te apreciază, chiar și cu partenerul de cuplu care nu îți mai oferă nimic. Pune punct și ia-o de la capăt, pentru că viața trece!

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Gemeni

Apar tot felul de provocări, iar cineva îți dă de înțeles că are nevoie mai mult de tine, decât te-ai fi gândit. Dar tu trebuie să te gândești bine dacă ai nevoie cu adevărat de el.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Rac

Poți rezolva multe azi, doar discutând rezonabil cu persoanele care ți-au făcut probleme în ultima vreme. Este o zi prielnică pentru a reface relațiile de încredere și sprijin.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Leu

Luna plină din Berbec este tocmai ceea ce aveai nevoie în ultima vreme pentru a căpăta mai multă forță și mai multă încredere în ceea ce vrei să faci. Sunt planuri dificile, dar te vei descurca de minune!

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o zi excelentă, în care vei beneficia de sprijin din partea celor din jur şi de resurse noi. Luna plină din Berbec este momentul prielnic pentru ideile creative.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Balanță

Luna plină din Berbec îţi poate aduce o veste pe care o aştepţi de multă vreme. Azi vei avea parte de o bucurie, de un dar, de un mesaj frumos din partea cuiva drag, care e mereu alături de tine.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Scorpion

Astrele îţi vor aduce o propunere de asociere sau un prieten nou care te inspiră. Vei avea ocazia să te implici într-o activitate care te va determina să renunţi la alte planuri, dar te va binedispune. 

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Săgetător

Cineva așteaptă un răspuns ferm de la tine și este posibil să te simți sub presiune azi, pentru că nu vrei deloc să grăbești lucrurile. Ai încredere că vei alege cel mai bun răspuns și mergi mai departe.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Capricorn

Vei avea o zi norocoasă, în care vei avea ocazia să faci o schimbare avantajoasă în viaţa ta. Ţine cont de oportunităţile pe care ţi le scoate în cale Luna plină de azi şi fă alegerea potrivită.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Vărsător

Luna plină soseşte cu veşti bune în zodia ta şi marchează o perioadă mult mai bună din punct de vedere financiar. Se adună bani și te gândești să pleci într-o călătorie.

Horoscopul zilei de 1 octombrie – zodia Pești

Azi faci bilanțul și ești mulțumită că beneficiezi de mai mulți bani. Poate fi o zi prielnică pentru a deschide un cont în bancă, în care să îți aduni economiile. Sau poate fi o zi bună pentru investiții cu cap!