Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Berbec

Fii optimistă pentru că începe o lună nouă în care se rezolvă multe probleme. Chiar azi se pare că ai șanse mari să scapi de niște probleme financiare, de o datorie care crescuse prea mult.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Taur

Câteva evenimente îți aglomerează dimineața și trebuie să ții pasul cu o situație în care dictează alte persoane. Încearcă să nu te implici nici afectiv, nici financiar, dacă poți să stai deoparte.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Gemeni

Fii prudentă în toate discuțiile cu șefii sau cu subalternii, dacă tu ai o funcție de conducere. O ședință poate lămuri mai bine aspectele neclare din munca voastră, dar nu va lămuri atitudinea dificilă a unor colegi.

Horoscop 1 noiembrie – zodia Rac

Te bucuri de o sumă consistentă în contul tău bancar, iar azi s-ar putea să cheltuiești mai mult decât de obicei. Ai grijă doar să alegi un obiect de calitate, care să merite banii pe care îi dai pe el.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Leu

Ai şanse foarte mari să câştigi inima cuiva care pare greu de cucerit, dar care îți inspiră multă încredere și știi că nu te poate dezamăgi. Venus și Mercur te vor ajuta în dragoste.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Fecioară

Venus veghează asupra relaţiilor intime şi îndepărtează grijile care ar putea afecta buna înțelegere dintre voi doi. Dar Mercur este cel care aduce cele mai importante vești din partea părinților vostri.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Balanță

Poate fi zi mai tensionată pentru relația de cuplu. Fii diplomată şi cere numai ceea ce ai putea da şi tu în schimb. În dragoste, trebuie să existe o relație egală, în care amândoi să aveți aceleași avantaje.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Scorpion

La serviciu, Mercur te ajută cu idei bune, inspiraţie şi multă energie. Prima zi de noiembrie trebuie să fie o zi dinamică, în care îți revizuiești proiectele de muncă și realizările deosebite.

Horoscop 1 noiembrie – zodia Săgetător

Pune în prim plan obligațiile de serviciu, cel puțin pentru o vreme, până când vei scăpa de proiectele cele mai dificile. Spre seară te poți relaxa cu un pahar de vin și cu o discuție plăcută cu unii dintre prietenii tăi.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Capricorn

Vorbește deschis la serviciu despre greșelile echipei și proiectele care nu vor funcționa. Mai târziu s-ar putea să fie prea târziu. Azi este o zi bună să începi luna cu mici reparații și cu idei noi.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Vărsător

Te simți favorizată de soartă și poți profita de câștigurile bune pe care le vei avea la început de noiembrie. Dacă vrei să călătorești, este momentul potrivit să te gândești azi unde vrei să petreci câteva zile departe de probleme.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie – zodia Pești

Încearcă să te descurci cu banii pe care îi ai, deoarece nu este cea mai bună perioadă să te împrumuţi sau să îţi faci obligaţii noi. Vestea bună este că de dragoste vei avea parte din plin și vei fi mai fericită.