Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Berbec

Prima zi a lunii martie îți aduce multe vești bune și surprize din partea celor apropiați. Cineva drag, iubitul tău sau poate unul dintre părinți, îți pregătește un dar deosebit, care te va face fericită.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Taur

Vei petrece mai mult timp cu persoana iubită și veți face planuri legate de casă și de investițiile pe care vreți să le faceți pe viitor. Veți avea noroc, deoarece Venus susține acum ideile bune.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Gemeni

Zodia ta este favorizată de Mercur și Venus, astrele cele mai darnice cu dragostea, dar și cu banii. Se anunță o zi prielnică pentru toate planurile tale mai complicate.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Rac

Te bucuri de o perioadă prosperă, reușești să aduni bani și chiar vei pune deoparte o sumă consistentă. După amiază, vei avea o întâlnire frumoasă cu prietenele.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Leu

Influența nefastă a lui Mercur s-a încheiat, astfel că situația ta materială se îndreaptă. De azi, vei aduna mai mulți bani, iar clipele frumoase din familie te vor convinge că ești iubită.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Fecioară

Mercur, aflat acum în semnul Vărsătorului, te sfătuiește să fii mai deschisă cu cei din jur, să te sfătuiești cu prietenii ori de câte ori întâmpini o problemă nouă și vei găsi soluții eficiente.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Balanță

Este timpul să călătorești, iar Mercur te poartă departe de casă. Fie că aveai deja planuri pentru concediu, fie că îți doreai doar o zi liberă, se pare că vei pleca într-o călătorie de bun augur.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Scorpion

Astrele te vor susține să rezolvi mult mai repede problemele de la serviciu, chiar dacă apar obstacole pe care nu le-ai luat în calcul. Iar Venus te ajută azi să aduni bani și să te bucuri de compania unor persoane dragi.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Săgetător

Lucrurile se schimbă la serviciu și ți-ar prinde bine să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Cine te iubește cu adevărat, va fi alături de tine și te va bucura cu o floare.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Capricorn

Te bucuri de o zi senină, iar astrele te ajută să depășești problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Vei avea parte de câștiguri mai bune, iar banii sunt soluția la necazurile tale.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Vărsător

Pune-ți o dorință și fă tot posibilul să găsești o cale să o transformi în realitate. Conjunctura astrală te poate ajuta să-ți atingi scopul, dacă nu este nevoie de investiții mari.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Pești

Îți merge mai bine din punct de vedere financiar și te poți gândi la achiziții noi pentru confortul tău. Dacă îți dorești un obiect scump, un calculator sau un telefon, dorința se poate împlini.