Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Berbec

La serviciu, ai o zi excelentă! Toate planurile tale merg ca pe roate şi te bucuri de apreciere. În dragoste, însă, nu pare să intervină nimic nou. Ba chiar te plictiseşti şi aveți nevoie amândoi de distracţie.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Taur

Încearcă să închei munca mai repede azi și să ieși cu un grup de prieteni fie la o terasă, fie la evenimentele culturale din oraș. Seara de vineri trebuie să îți aducă mai multă distracție.

Horoscop 1 iulie – zodia Gemeni

Trebuie să fii mult mai precaut cu banii azi. Nu este exclus ca cineva să încerce să te înşele sau să te fure. Vei trece prin situaţii în care poţi risca banii pe care i-ai strâns din greu.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Rac

Evită să împrumuți sume mari de bani unor oameni care nu te apreciază pe deplin. Nu poți fi generoasă cu toți cei care îți spun că au nevoie de tine, dar care știu doar să profite.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Leu

Adoptă o atitudine deschisă, la serviciu, şi discută cu toată lumea despre lucrurile care te nemulţumesc. Dacă treci printr-un conflict, încearcă să dai toate cărţile pe faţă și vei fi apreciată.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Fecioară

Începe o perioadă dificilă care se va întinde pe câteva luni. Obstacole, şicane, eşecuri se pot acumula în următoarele zile, dacă nu rezolvi azi problemele stringente de la serviciu și de acasă.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Balanță

O afacere la care te gândești azi îţi poate aduce câştigurile la care speri de câteva luni. Se pare că vei colabora cu persoane care au nevoie de experiența ta și care vor plăti bine.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Scorpion

Te implici în mai multe activități, stai de vorbă cu mai mulți colegi și îți încarci programul. Dar este important ca azi să pui pe roate o idee bună! Nu te mai ocupa de lucrurile mărunte.

Horoscop 1 iulie – zodia Săgetător

În relaţia de dragoste, problemele continuă şi trebuie să clarifici lucrurile din timp, înainte să se amplifice. Altfel, vei pierde o zi pe care o puteți petrece mult mai frumos amândoi.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Capricorn

Este posibil să primești o veste neplăcută. Poate că soțul tău a folosit o sumă de bani mai mare, fără să se gândească la riscuri. Bugetul pentru călătorii și vacanțe s-ar putea să fie mai mic.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Vărsător

Planurile de călătorie se amână, posibil din cauza unor probleme de sănătate. Ai grijă să te odihnești azi, evită orele caniculare și hidratează-te cât mai bine. Nu pleca la drum, dacă nu te simți bine!

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Pești

Un prieten sau o rudă îţi lasă în grijă ceva preţios şi îţi modifici programul în funcţie de noua responsabilitate. Cu toate acestea, va fi o zi frumoasă, dacă îți păstrezi buna dispoziție.