Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Berbec

Este o zi plină de dragoste, iar dacă ai avut unele îndoieli cu privire la partenerul de cuplu, azi te vei convinge că ai fost îngrijorată degeaba. Relația voastră va fi tot mai frumoasă.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Taur

Împreună cu partenerul de viață poți face multe lucruri azi, care vă apropie și vă ajută să vă cunoașteți mai bine, dacă relația voastră este abia la început. Profită de clipele de liniște de azi!

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Gemeni

Vei avea un tonus bun azi, te odihnești și te bucuri de câteva ore de relaxare singură, ceea ce ți-ar prinde bine, sau doar în compania bărbatului pe care îl iubești.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Rac

Ești plină de energie azi și vei avea timp, după amiaza, să te ocupi de lucrurile pe care doreai de multă vreme să le arunci din casă. Este o zi bună pentru a te debarasa de vechituri.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Leu

Profită de momentele de liniște și citește sau ascultă muzică sau joacă-te cu cei mici, dacă ai copii. Câteva activități relaxante te vor ajuta să îți refaci forțele până diseară.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Fecioară

Nu sta în casă azi! ieși la o plimbare, mergi cu copiii în parc sau colindă străzile frumoase din oraș. Stai la soare pe o bancă sau în curtea ta. Prima zi din an trebuie să îți aducă energie.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Balanță

Dacă ai de lucru și trebuie să recuperezi, nu lăsa nimic important la întâmplare. Dar cel mai bine ar fi să te relaxezi activ cu o plimbare lungă sau cu dans și muzică.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Scorpion

Ai un tonus bun, ești relaxată și te vei bucura de o zi excelentă. Spre seară, vor dispărea toate nelămuririle tale legate de relația de cuplu la un pahar de vin.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Săgetător

Azi trebuie să te îngrijești de tine și mai ales de tonusul și de sănătatea ta. O plimbare în aer rece îți face bine. Poate chiar ți-ar prinde bine o tură cu bicicleta sau o drumeție pe munte.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Capricorn

S-ar putea să apară azi o situație deosebită, imprevizibilă și ușor stânjenitoare. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze. Alege ceea ce crezi tu că este mai bine.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Vărsător

Azi, vei fi norocoasă și va apărea o oportunitate să cunoști pe cineva care te poate ajuta în carieră. În zilele următoare, depinde de alegerile tale ca lucrurile să se miște într-o direcție nouă.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie – zodia Pești

Este o zi de odihnă și de relaxare, mai ales dacă ai fost tensionată din cauza pregătirilor pentru Crăciun și Revelion. Azi este ziua în care poți recupera somnul pierdut.