Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Berbec

Tot ceea ce doreai să se întâmple, va decurge exact aşa cum te aşteptai. Dar ai nevoie de o favoare din partea unei persoane mai în vârstă din familie. Cere micul favor cu mare diplomaţie!

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Taur

Dacă ţi-ai făcut planuri pentru următoarele zile, acum este momentul să faci pregătirile necesare, să calculezi bugetul de care ai nevoie şi să vorbeşti cu prietenii care te pot ajuta. Dar nu lua decizii în grabă azi!

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Gemeni

Luna nouă din Vărsător poate aduce o zi bună pentru zodia ta. Poți descoperi o activitate nouă, care te va atrage imediat, dar numai dacă ești dispusă să faci câteva mici schimbări în viața ta.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Rac

Este posibil să găseşti o nouă sursă de bani, dar nu o să pice din cer, dacă tu stai cu mâinile în sân. Luna nouă de azi este un moment astral benefic pentru Racii care au probleme cu banii.

Horoscop 1 februarie – zodia Leu

Astrele vor proteja tot ceea ce înseamnă contracte, vânzări, închirieri sau renovări. La început de februarie, cu Luna nouă în Vărsător, poate fi o zi bună pentru semnarea unui contract important.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Fecioară

Ai șanse să obţii un succes nesperat sau chiar să avansezi pe un post mai bine plătit. Este perioada schimbărilor legate de serviciu și este posibil să primeşti alte însărcinări, doar toate acestea vor fi în avantajul tău.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Balanță

Astrele influenţează relaţiile de dragoste şi armonia din cuplu. Vei avea parte de veşti bune din partea celui pe care îl iubeşti și care vrea să aducă în viaţa voastră schimbări necesare.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Scorpion

Priveşte cu optimism orice activitate pe care trebuie să o începi la serviciu. Proiectele noi cer mai multă energie şi mai mult efort, dar îți vor aduce și satisfacții.

Horoscop 1 februarie – zodia Săgetător

Vei avea ocazia să începi luna februarie cu un câştig substanţial. Va fi o zi bună să primești bani, ba chiar sunt șanse să vină bani mai mulți dintr-o sursă nouă, mai ales dacă lucrezi în comerț și servicii.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Capricorn

Âncearcă să uiţi sentimentele neplăcute pe care le ai faţă de unele persoane care au greşit. Vei vedea, în următoarele zile, că ei vor încerca să îşi îndrepte greşelile și să repare situaţiile penibile.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Vărsător

Este Luna nouă în zodia ta, iar următoarele trei zile vor fi de bun augur. Azi, s-ar putea să primești bani sau vești bune despre niște plăți care se vor face curând în avantajul tău.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Pești

Te aştepţi mereu ca oamenii să te înţeleagă şi să te accepte aşa cum eşti, fără ca tu să faci vreun efort. Dar azi trebuie să fii mai atentă la oamenii care au nevoie de tine și să nu îi dezamăgești.