Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Berbec

Este o zi bună pentru zodia ta dacă vrei să negociezi sau să faci diverse achiziții. De asemenea, poate fi o zi bună să vinzi cu un profit bun o mașină sau un alt obiect mai valoros de care nu mai ai nevoie.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Taur

Dacă îți analizezi cu atenție situația financiară și consideri că ai nevoie de sprijin, poate fi o zi bună să primești un credit sau un împrumut de la un prieten.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Gemeni

Mercur este retrograd, astfel că tot ceea ce ține de bani și negocieri va merge foarte greu. Ocupă-te doar de munca ta și de obligațiile de familie, dar nu de cheltuieli.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Rac

Mercur retrograd ar putea amplifica problemele cu care te confrunți la muncă și ar trebui să le discuți cu șefii tăi. Nu aștepta prea mult să aduci în discuție ceea ce te nemulțumește pentru că vei pierde mai târziu.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Leu

Ferește-te să faci prea multe lucruri într-un timp foarte scurt. Niciodată luni nu dai randament dacă te ocupi de mai multe proiecte deodată. Analizează-le pe rând!

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Fecioară

Lasă pentru săptămâna viitoare ceea ce crezi că necesită mai mult efort. Și azi, și în următoarele zile ar fi bine să te ocupi de lucrurile care pot fi rezolvate într-o singură zi.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Balanță

Ar fi bine să analizezi azi proiectele care au avut randament şi de care ai fost mulţumită, chiar dacă ai muncit sub tensiune. Unele dintre ideile care au adus profit pot fi reluate.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Scorpion

Ar fi bine să accepți proiecte mai îndrăzneţe la serviciu, mai ales dacă poți munci în ritmul tău și programul de lucru nu se schimbă. Astfel poți demonstra că munca ta aduce un plus de calitate.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Săgetător

Vei avea o zi dinamică, plină de vești și vei avea ocazia să te remarci, să demonstrezi că ai anumite capacităţi creative. Apare o şansă să lucrezila proiecte deosebite, care presupun și deplasări în străinătate.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Capricorn

Situaţia de la serviciu pare să devină tot mai complicată. Proiectele pe care tu le consideri eficiente sunt amânate. Ar putea fi de vină Mercur retrograd care te împiedică să iei legătura cu oamenii de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Vărsător

Încearcă să lucrezi pe cont propriu, pentru că munca în echipă îţi poate aduce necazuri și complicații inutile. Singură, vei reuși să realizezi destul de multe chiar azi!

Horoscopul zilei de 1 februarie – zodia Pești

Vor avea loc câteva schimbări semnificative la locul tău de muncă. Data de 1 februarie pare să fie o limită de la care unele lucruri nu mai pot continua ca înainte. Trebuie să iei și tu o decizie.