Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Berbec

Prima parte a zilei este destul de tensionată, dacă nu aveți un plan bine stabilit din timp. Este o zi liberă și ,probabil, vor apărea discuții cu soțul și copiii, deoarece fiecare vrea să facă altceva.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Taur

Fie că ești la munte, fie că ești acasă, bucură-te de ziua aceasta liberă și evită orice situație care te deranjează sau care te îngrijorează. Bucură-te de copii și nu te mai gândi nici la bani, nici la serviciu.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Gemeni

Profită de timpul tău liber și ieși la o plimbare mai lungă. Renunță să mai ai așteptări prea mari de la persoana iubită sau de la prieteni. Dacă nu au timp pentru tine, fă-ți timp singură pentru activitățile tale preferate.

Horoscop 1 decembrie – zodia Rac

Dacă apar probleme printre rude, lasă timpul să le rezolve şi ocupă-te mai mult de casa ta şi de necesităţile familiei tale. Situațiile complicate nu depind numai de tine. Azi încearcă să te relaxezi!

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Leu

Trăieşte clipa şi profită de ofertele generoase ale astrelor. Mercur pare să îţi mărească veniturile. Dacă dispui de mai mulți bani care îți intră pe azi pe cont, bucură-te de ei cu mici distracții în oraș.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Fecioară

Este posibil să primești o colaborare care îți va deschide mai multe uși pe viitor. Vei discuta azi cu un prieten sau cu un fost coleg care are încredere în abilitățile tale profesionale și îți propune să te angajezi unde lucrează el.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Balanță

Evită orice discuție cu rudele mai în vârstă care au obiceiul să îți reproșeze tot felul de lucruri. Bucură-te de liniște, ieși la plimbare cu copiii sau cu partenerul de viață și lasă grijile deoparte până mâine.

Horoscop 1 decembrie – zodia Scorpion

Este sărbătoare, este zi liberă și trebuie să profiți din plin de ea. Chiar dacă vremea nu ține cu noi, acasă unde este cald și bine te vei simți excelent, alături de cei care te iubesc.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Săgetător

Te tentează să pleci la drum, să vezi prima zăpadă de la munte, dar ține cont și de faptul că șoselele vor fi aglomerate către toate atracțiile turistice. Gândește-te la o destinație mai puțin frecventată de turiști de 1 Decembrie.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Capricorn

Este o zi excelentă să pregătești o masă gustoasă și să te bucuri de căldura căminului și de o conversație plăcută cu un grup mic de prieteni. Lasă deoparte grijile legate de bani pentru că nu este cazul să te gândești la ele.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Vărsător

Dacă ești plecată departe de casă, profită din plin de ziua aceasta liberă și vizitează cât mai multe locuri frumoase. Dacă ești acasă, ar putea fi o zi potrivită pentru un hobby creativ sau pentru jocuri distractive cu copiii.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Pești

Te simți cel mai bine în familie azi și este o adevărată plăcere să pregătești câteva prăjituri cu copiii și o masă bogată. După amiază se anunță o veste deosebită sau chiar un musafir foarte drag.