Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Berbec

Trebuie să fie o zi de relaxare, dar tu tot mai găsești ceva de lucru, pentru că nu ai stare. Încearcă să îți faci un program cât mai simplu azi, să te bucuri de liniște.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Taur

Va fi o zi excelentă, așa cum îți place ție, în care nu trebuie să faci nimic. Profită de orele tale libere și, chiar dacă nu ai plecat nicăieri, acasă este cel mai bun loc pentru relaxare.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Gemeni

Cu Luna în zodia ta, după eclipsa de ieri, pot apărea probleme delicate în relația de cuplu. Trebuie să fii răbdătoare sau să eviți discuțiile care nu aduc nimic bun.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Rac

Luna din Gemeni te îndeamnă să cauți compania mamei tale sau a unei prietene bune, cu care poți sta relaxată la cafea și la o felie de tort. Dacă ești la munte, ai grijă la mici accidente și răni.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Leu

Totul pare să fie mult mai simplu azi, când cei din jur te lasă în pace și te bucuri de timp pentru tine. Fie că ești plecat undeva la munte, la țară sau stai acasă, e o zi excelentă să vizionezi filme de calitate.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Fecioară

Va fi una dintre puținele zile în care poți să stai degeaba. Chiar dacă mai dai telefoane și mai stai la povești cu prietenele sau cu sora ta, abține-te să faci ceva azi. Savurează timpul liber!

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Balanță

Este cea mai bună zi să fii iar copil și să te joci cu cei mici, fie ei copiii tăi sau nepoții. Iar dacă nu ai copii în familie, bucură-te de vremea liniștită și ieși la plimbare.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Scorpion

Venus te face să visezi la o nouă poveste de dragoste. Ai şansa să laşi singurătatea în urmă şi să retrăieşti pasiunea uitată. Dacă eşti căsătorită, vei descoperi o altă latură a relaţiei voastre.   

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Săgetător

Lasă în urmă amintirile neplăcute şi încearcă să te îndepărtezi de oamenii care au tot timpul ceva de reproşat. Azi vei avea nevoie de multă energie şi de optimism.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Capricorn

Luna din Gemeni te ajută să vezi mai clar anumite aspecte delicate din relaţia de cuplu. Vei reuşi să rezolvi o parte din probleme, dar trebuie să faci cât mai puţine compromisuri.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Vărsător

Evită orice efort azi, în afară de efortul de a face sport. Ai nevoie de mișcare și ți-ar prinde bine o excursie și o drumeție scurtă la munte. Nu sta în casă, pentru că mișcarea te eliberează de gândurile negative.

Horoscopul zilei de 1 decembrie – zodia Pești

Schimbă decorul, distrează-te cu copiii și ziua va fi plină de veselie. Nu sta în casă, mai ales dacă este o zi senină, cu mult soare. Ți-ar prinde bine o ieșire la munte sau prin parcuri.