Horoscopul zilei de 1 august – zodia Berbec

Eşti tot mai preocupat[ de câştiguri, de economiile adunate până acum şi de necesităţile urgente ale familiei. Este posibil să afli de datorii despre care nu ştiai, făcute poate de copiii tăi.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Taur

Dacă apar probleme în cuplu, încearcă să ocoleşti discuţiile şi reproşurile inutile. Cearta nu vă ajută să găsiți soluții la problemele cu care vă confruntați și nici să depășiți răceala dintre voi.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Gemeni

Ești apreciată pentru deschidere și pentru diplomația ta. Ca de obicei, ziua de luni este o zi în care ai tot felul de discuții fie cu prietenii, fie cu colegii. Iar opiniile tale vor conta foarte mult!

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Rac

Ar fi bine să asculți vocea intuiției și să alegi ceva deosebit pentru tine. Fie că te implici într-un proiect nou la serviciu, fie că te ocupi de ceva inedit acasă, ai nevoie de o mică schimbare.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Leu

Profită de orice şansă să câştigi ceva mai bine sau să scapi de datorii. Cu cât ești mai liberă și cu cât reușești să scapi de obligațiile financiare, cu atât te vei redresa mai ușor.

Horoscop 1 august – zodia Fecioară

Gândeşte-te la planuri noi de viitor, la dorinţele pe care nu ţi le-ai îndeplinit până acum, dar care se pot transforma în realitate. Tranzitul lui Mercur prin Leu este de bun augur şi aduce speranţe mari.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Balanță

Lasă emoţiile deoparte pentru că riști să iei decizii greşite. Încearcă să rezolvi toate problemele curente cu mintea limpede. Poți face totul singură, chiar dacă ți se pare foarte complicat la început.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Scorpion

Vei fi nevoită să renunţi la confortul tău, pentru o vreme, dar vei avea de câştigat mai târziu. Azi vei începe să lucrezi din greu la un nou proiect, care îți va răpi timpul liber, dar vei fi plătită mai bine.

Horoscop 1 august – zodia Săgetător

Relaţia de dragoste poate fi tensionată, dar vei avea curând parte de surprize frumoase. Trebuie să ai mai multă încredere în partenerul de cuplu și să încerci activități noi care vă apropie.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Capricorn

Ar fi bine să te grăbeşti să scapi de datoriile sau activităţile mai puţin plăcute în prima parte a zilei. După amiaza, păstrează timpul liber doar pentru tine, mergi la coafor sau mergi la cumpărături.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Vărsător

Jupiter retrograd îţi poate pune beţe-n roate în tot ceea ce vrei să faci și situațiile neplăcute se vor complica. Dacă vrei să rezolvi chiar de azi unele situații delicate, apelează la prieteni.

Horoscopul zilei de 1 august – zodia Pești

Venus amplifică acum emoțiile și nesiguranța. Nu te lăsa influențată de persoanele pesimiste, care încearcă să te țină pe loc. Tu ești optimistă de felul tău și trebuie să mergi înainte.