Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Berbec

Dacă te lași păcălită de dimineață, îți merge bine tot anul! Așa spune o vorbă din popor. Nu lăsa să treacă ziua aceasta fără să râzi din toată inima alături de copiii tăi.

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Taur

Este ziua perfectă să începi o dietă de slăbit, să îți modelezi silueta, să faci sport, să îți faci un abonament la sală. Oricât ai fi de comodă, puțină mișcare nu strică!

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Gemeni

Nu râde, dacă cineva îți spune azi că trebuie să ai răbdare. Pentru tine poate fi o glumă bună, că nu stai locului o clipă… dar pentru el, situația este mai mult decât serioasă!

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Rac

Multe discuţii, câteva întâlniri, câteva promisiuni… din care una singură se va dovedi cu adevărat o şansă pentru viitor. Nu crede în vorbele tuturor, pentru că doar tu știi ce ți se potrivește mai bine.

Horoscop 1 aprilie – zodia Leu

Saturn te pune la încercare şi te provoacă să accepţi o situaţie dificilă. Azi nu poți schimba prea multe, dar poți discuta cu oamenii interesați să schimbe lucrurile pe viitor.

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Fecioară

Te confrunți chiar de dimineață cu situații delicate, pe care nu știi cum să le rezolvi. Aceste situații pot fi legate de relaţia de dragoste care nu pare să fie mulţumitoare.

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Balanță

Te adaptezi cu uşurinţă la situaţii noi şi ieşi în câştig faţă de cei din jur care nu ştiu să profite de ocaziile oferite de astre. Fiecare proiect şi fiecare decizie îţi aduce rezultate bune.

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Scorpion

Vei reuşi să te înţelegi mai bine cu cei din jur şi să clarifici o situaţie confuză, care persistă de câteva luni. Se pare că relația ta cu fratele sau cu sora ta va fi mult mai bună de azi înainte.

Horoscop 1 aprilie – zodia Săgetător

Dacă au existat neînțelegeri în relația de cuplu, partenerul de viață pare mai dispus la un compromis. Vineri după amiaza trebuie să găsiți o modalitate de a vă distra amândoi.

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Capricorn

Vei fi nevoită să cheltuiești mulți bani într-o situaţie în care, altădată, ar fi fost de ajuns o recomandare sau o vorbă bună. Prietenii nu pot fi mereu lângă tine! Azi ești pe cont propriu.

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Vărsător

Când amâni ceva din lipsă de timp sau de chef, mai târziu te va costa mai mult. Dacă ți-ar plăcea să pleci azi la o plimbare lungă cu trenul sau cu mașina, nu mai sta pe gânduri!

Horoscopul zilei de 1 aprilie – zodia Pești

Este momentul să reiei un proiect mai vechi pe care nu ai avut curajul să îl începi. Cu Luna nouă de azi, gesturile îndrăzneţe îţi vor aduce câştig de cauză, chiar dacă vei avea cheltuieli mari.