Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie  – zodia Berbec

Poate fi o perioadă schimbătoare și dificilă pentru zodia ta. Marte, astrul care guvernează Berbecul, se află acum în zodia Leului, Jupiter este retrograd, iar Uranus aduce surprize mai puțin plăcute. Zodia ta va fi profund afectată de această conjunctură astrală și trebuie să fii prudentă în tot ceea ce faci, mai ales cu activitățile și proiectele noi. S-ar putea ca unii oameni să te anunțe că nu te mai pot ajuta.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Taur

Zodia ta primeşte o influenţă benefică din partea lui Jupiter şi îţi poate aduce o nouă colaborare, al doilea loc de muncă sau o propunere din partea unei rude. Contextul contează mai puţin. Important este să îți negociezi foarte clar avantajele şi să munceşti cu seriozitate. Câştigurile nu vor întârzia să apară. Perioada de mijloc a lunii iunie va fi o perioadă prielnică și pentru călătorii.

Horoscop săptămânal 18 – 24 iunie – zodia Gemeni

Vei avea câteva zile mai tensionate, iar următoarea perioadă se anunţă dinamică şi solicitantă. După o scurtă perioadă de odihnă, la mijlocul lunii iunie, Jupiter retrograd și Uranus pregătesc pentru zodia ta un eveniment mai deosebit şi câteva surprize. Ai nevoie de o schimbare şi trebuie să gândeşti pozitiv în faţa oportunităţilor pe care ţi le aduce Jupiter. Dar trebuie să te gândești bine ce vrei să faci!

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Rac

Vor sosi veşti mai bune la mijlocul lunii iunie, poate din partea familiei sau din partea unui prieten care te va ajuta să pui în practică un proiect complex. Mercur se arată mai generos cu situaţia ta financiară după data de 22 iunie. Se pare că te vei bucura de un buget mai consistent şi vei putea să realizezi anumite lucruri care păreau imposibile. Nu este exclusă o promovare sau o nouă sursă de venituri.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Leu

Vor veni zile mai bune, iar Jupiter te va ajuta să îţi faci ordine în facturi sau în datorii şi să foloseşti banii pentru investiţii folositoare. Ar fi bine să amâni o vreme renovarea casei sau achiziţia unor obiecte electrocasnice. Concentrează-te pe obiectele care nu îşi pierd valoarea în timp, precum bijuteriile de aur. Pe de altă parte, încearcă să îți faci mai mult timp liber pentru relaxare și plimbări. 

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Fecioară

Foloseşte orice prilej să petreci cât mai mult timp cu persoana iubită sau cu familia, dacă ai copii. Venus arată că trebuie să acorzi o atenţie sporită tuturor celor pe care îi iubeşti. Tangenţial, Venus va avea totuşi un mesaj puternic pentru tine, în cea de a doua jumătate a lunii iunie. Ea te sfătuieşte să păstrezi cu mare grijă relaţiile de care tu crezi că nu vei mai avea nevoie pe viitor.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Balanță

Ori de câte ori te gândeşti să iei o decizie mai importantă, planifică totul în cele mai mici detalii. Jupiter retrograd te avertizează că poţi face greşeli grave dacă te grăbeşti sau dacă nu ţii cont de experienţele trecute. În a doua jumătate a lunii iunie, Jupiter te sfătuieşte să aştepţi, să strângi bani şi să te gândeşti bine la riscurile pe care ţi le asumi. În dragoste, vei avea parte de zile tot mai bune.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Scorpion

Vor veni situații neprevăzute, mai puțin plăcute, care par să te urmărească în a doua jumătate a lunii iunie. Dar vei reuși să le faci față și să treci cu bine peste toate încercările. Mai greu va fi să faci față nevoii de schimbare, pentru că trebuie să găsești o soluție pentru situațiile care nu mai merg deloc. Jupiter retrograd va pune în evidență nevoia ta de susținere afectivă și emoțională din partea familiei.

Horoscop săptămânal 18 – 24 iunie – zodia Săgetător

Vor fi câteva zile mai dificile, iar Mercur retrograd te avertizează asupra unor decizii greșite. Chiar dacă nu vei pierde nimic concret, chiar dacă nu vei face nicio greșeală, presiunea astrelor retrograde se va resimți în deciziile tale și în viața de familie. Trebuie să fii atentă cu persoanele apropiate, să le înțelegi nevoile și să discutați mai mult despre visurile și planurile voastre de viitor.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Capricorn

Va fi o perioadă excelentă pentru zodia ta în ceea ce privește dragostea, romantismul și liniștea familiei. Dar, dacă ești singură, nu vei avea prea multe șanse să îți găsești dragostea. Cu toate acestea, după data de 20 iunie, astrele pot aduce o ocazie de a cunoaște pe cineva, chiar dacă nu va fi o relație de lungă durată. În schimb, dacă ai o familie, Venus te va ajuta să realizezi unul dintre proiectele tale mari.    

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Vărsător

Trebuie să faci eforturi mai mari să păstrezi un buget solid și vei încerca să reduci serios cheltuielile inutile. Ar fi bine să te gândești la mici economii pentru vacanță. Abia după data de 22 iunie, când influența lui Mercur va deveni cu adevărat benefică, te vei bucura iar de prosperitate, afacerile vor merge mai bine, vei avea noi clienți sau noi proiectele la muncă mai bine plătite.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie – zodia Pești

Te bucuri de liniște și, până la sfârșitul lunii iunie, nu vor mai fi perioade dificile din punct de vedere material, dar în carieră, este posibil să apară noi provocări. Este posibil să te găsești în fața unei decizii luate de superiori care nu mai poate fi schimbată și care îți aduce prejudicii. Poate fi un moment bun să te gândești la o altă meserie pe viitor. Ești o persoană abilă, cu multă experiență și vei avea noroc.