Gail Howard, expert în loterie și autoare a mai multor cărți despre șanse și jocuri de noroc, susține că astrologia ne poate fi de ajutor, chiar dacă nu credem în principiile ei.

Urmărind de câte ori a jucat la lotto și a câștigat, ea a realizat că cele mai norocoase perioade sunt cele în care elementul primordial al zodiei sale este favorizat de astre.

Fiind născută în zodia Rac, deci având elementul Apă, și-a dat seama ca este mult mai norocoasă în perioadele în care Soarele se află în alte zodii de Apă precum Scorpionul și Peștii.

Ce element are zodia ta

Kenneth Dikkerson, recunoscut pentru cartea lui ”Cum să câștigi la jocurile de noroc”, este și el de părere că fiecare zodie are perioadele ei de noroc sau de ghinion, influențate de elementul primordial Apă, Aer, Foc sau Pământ. Iată ce logaritm ne propun cei doi experți, dar mai întâi află ce element este zodia ta, consultând tabelul de mai jos.

 

Zodiile de PĂMÂNT TAUR, FECIOARĂ, CAPRICORN
Zodiile de APĂ RAC, SCORPION, PEȘTI
Zodiile de AER GEMENI, BALANȚĂ, VĂRSĂTOR
Zodiile de FOC BERBEC, LEU, SĂGETĂTOR

 

Cum te ajută astrologia să descoperi norocul

Conform teoriei lui Gail Howard, fiecare dintre noi traversăm perioade norocoase de-a lungul anului atunci când Soarele trece prin zodii cu același element ca al zodiei noastre. Ea a întocmit un tabel în care putem vedea cele mai bune perioade, cu cele mai multe șanse, dar și perioadele în care avem mai puțin noroc.

 

39030555 - using a steam mop to clean wooden floor

Spre exemplu, dacă ești născută într-o zodie de Pământ, ești foarte norocoasă când Soarele se află în zodii de Pământ, și anume în Taur, Fecioară sau Capricorn. Mai poți avea parte de noroc și când Soarele e în zodii de Apă precum Racul, Scorpionul sau Peștii, dar norocul începe să te părăsească dacă Soarele ajunge în zodii de Foc precum Berbecul, Leul sau Săgetătorul. Foarte slabe șanse să câștigi ceva vei avea în perioadele ghinioniste, când Soarele e în zodii de Aer precum Gemenii, Balanța sau Vărsătorul.

sursa foto: 123rf.com