Topul femeilor irezistibile

Femeile irezistibile din zodia Pești. Surprinzător, pe primul loc, ar putea fi oricând femeile din zodia Pești. Au un aer misterios și în același timp un șarm și o bunătate căreia nu îi poți rezista. Iar bărbații care încep să le cunoască mai bine descoperă că sunt foarte atente, delicate și grijulii, ceea ce… îi topește!

Femeile din zodia Vărsătorului, pe locul 2. Privirile jucăușe ale femeilor din Vărsător promit tot felul de aventuri, distracții și mistere. Niciun bărbat nu le rezistă, pentru că natura le înzestrează și cu o frumusețe fizică deosebită. Femeile irezistibile din Vărsător sunt speciale, nonconformiste, independente și știu să trăiască la maximum clipa.

Nativele din Capricorn, un loc 3 binemeritat. Uimitor cum reușesc femeile din Capricorn să fie atât de seducătoare, pentru că, la prima vedere, par reci, inabordabile și plictisitoare. Dar sunt frumoase, sunt sexi, știu să petreacă, râd la glumele bune și, când sunt interesate de un bărbat, nimeni nu mai contează pentru ele. Seriozitatea cu care abordează relațiile de dragoste este apreciată de sexul opus și de bărbații inteligenți care își caută o parteneră pe măsură.

Săgetătoarele te cuceresc prin spontaneitate. Cu ideile lor extravagante, cu ținutele lor atrăgătoare și ieșite din comun, femeile Săgetător sunt spontane, vesele, optimiste și dornice de aventură. Este imposibil să nu atragă atenția, oriunde s-ar duce și chiar dacă natura nu le-a înzestrat cu trăsături prea delicate. Dar cine se apropie de ele, trebuie să fie capabil să țină pasul cu ritmul lor alert și cu toanele schimbătoare.

Leul și nativele acestei zodii, pe locul 5. Femeile irezistibile din zodia Leului sunt deosebit de atrăgătoare prin personalitatea lor puternică și încrezătoare. Pare că nimic nu le doboară, iar bărbații puternici și seducători vor femei puternice. Leoaicele știu să conducă, știu să se impună și știu cum să atragă atenția asupra lor. Este imposibil să le treci cu vederea, iar erotismul pe care îl emană este la fel de puternic.

Femeile irezistibile din zodia Pești. Surprinzător, pe primul loc, ar putea fi oricând femeile din zodia Pești. Au un aer misterios și în același timp un șarm și o bunătate căreia nu îi poți rezista. Iar bărbații care încep să le cunoască mai bine descoperă că sunt foarte atente, delicate și grijulii, ceea ce… îi topește!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

sursa foto: 123rf.com