Femeia  Săgetător

Are o constituţie delicată şi o statură scundă, dar are o eleganţă în mişcări pe care numai femeile – Taur o egalează. În societate, este mereu zâmbitoare, deschisă şi prietenoasă.

Doar acasă, în spaţiul ei intim, poţi vedea şi latura ei mai întunecată. Pentru că femeia – Săgetător ştie să fie şi capricioasă, să bată din picior şi să declanşeze discuţii aprinse când nu îi convine ceva.

Dar este o fire cinstită, care îţi spune verde în faţă ce doreşte. Îi respectă pe cei din jur şi încearcă să îi accepte aşa cum sunt, fără să aibă pretenţii sau fără să încerce să îi schimbe.

Atrasă de călătorii

Nativa acestei zodii este puţin preocupată de treburile casei. De altfel, îi place atât de mult să călătorească şi să iasă cu prietenii, că acasă vine ca la hotel – doar seara. Cât este tânără, este în căutarea distracţiei şi a noutăţilor.

La maturitate, îşi foloseşte energia în scopuri mai nobile. Poate deveni o profesoară talentată, ghid turistic, stewardesă, manager de hotel sau de restaurant, ambasador, înalt funcţionar.

Bărbatul  Săgetător

Are o viaţă socială intensă şi îl găseşti mereu în compania prietenilor, la o terasă sau la o partidă de pescuit. Urăşte rutina, convenţiile şi persoanele plictisitoare. Cu bărbatul Săgetător trebuie să găseşti mereu noi subiecte interesante de discuţie, deoarece ceea ce aţi vorbit ieri nu îl mai interesează şi azi.

Se spune că dacă vrei să afli adevărul despre o anumită întâmplare, trebuie să îl întrebi pe nativul din Săgetător care a fost martor. El nu va deforma realitatea, exagerând sau ţinând partea unuia dintre protagonişti.

De aceea, nativi zodiei îşi fac cu mare uşurinţă prieteni şi atrag simpatia tuturor. Ba chiar se întâmplă, uneori, să fie ei cei înşelaţi.

Fuge de meseriile plictisitoare

Îi place să aibă bani suficienţi pentru stilul lui de viaţă activ, dar câştigurile nu sunt un scop în sine pentru Săgetător. De altfel, este destul de cheltuitor, aşa că nu este bine să aibă în buzunar prea mulţi bani.

Rareori bărbatul Săgetător acceptă munca de birou. El este atras de orice meserie care presupune mişcare, noutate şi distracţie. Poate fi jurnalist, pilot, şofer, sportiv de performanţă, dar şi cântăreţ talentat.

Citește și 10 lucruri pe care le urăsc Săgetătorii!